Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розведення худоби, сироварня, крафтове виробництво: Новопокровська громада Дніпропетровщини шукає інвесторів

Розведення худоби, сироварня, крафтове виробництво: Новопокровська громада Дніпропетровщини шукає інвесторів

Новопокровська громада Дніпровського району розробила інвестиційний паспорт.

У документі зібрали інформацію про земельні ділянки та перспективні об'єкти нерухомості громади, а також обґрунтували конкретні бізнес-ідеї для потенційних інвесторів.

Пропозиції інвестпаспорта сфокусовані на створенні підприємств з переробки сільськогосподарської продукції та забезпечення додаткової вартості наявної сировини, вирощеної місцевими аграріями та підприємствами. Серед іншого на базі ферм, що не функціонують, пропонується створити господарський комплекс для розведення великої або дрібної рогатої худоби та обладнати сироварню.

Складські приміщення, що не використовуються, громада пропонує для відкриття харчової фабрики або крафтового виробництва оригінальної продукції. Є пропозиції щодо створення заводу з переробки молока та підприємства з виробництва пелет. Головне, що для кожної з бізнес-ідей є інфраструктура, сировина та робочі руки, а також зручна логістика.

Основна умова для інвесторів – цільове використання та збереження природного потенціалу локацій та об'єктів, генерування ланцюжків додаткової вартості.

Громада активно працює над створенням сприятливого бізнес-середовища. Наприклад, ставка земельного податку порівняно з іншими громадами нижча на 50% (від 0.5 до 1% від нормативно-грошової оцінки), а єдиний податок для підприємців знижений на 25% >.

Робоча група Новопокровської громади за підтримки експертів опрацювала фактори інвестиційної привабливості громади (інвестиційні об’єкти, природні ресурси, людський капітал, локальний бізнес, імідж громади та ін.), проаналізувала та визначила інвестиційні пропозиції. До робочої групи увійшли представники місцевого самоврядування, профільних установ та структур, Молодіжної ради, ветеранської організації, Ради аграріїв та Ради підприємців громади, тощо. Координували цю діяльність експерт «U-LEAD з Європою» Микола Дурман та команда регіонального офісу у Дніпропетровській області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті