Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міська лікарня Дніпра отримала сучасний хірургічний стіл

|«« «« »» »»|

Одна з міських лікарень Дніпра отримала хірургічний, електрогідравлічний стіл та два шприцевих наноси. Сучасне медичне обладнання передав благодійний фонд «ТАПС», який придбав його за грантові кошти від партнера – організації Direct Relief.

«Висловлюємо щиру подяку благодійному фонду «ТАПС» за надане унікальне хірургічне обладнання для однієї з міських лікарень. Це єдиний хірургічний стіл такого високого рівня у наших міських лікувальних закладах. Тож попри складні часи дякуємо за допомогу медичній спільноті», — сказала заступниця директора департаменту охорони здоровʼя населення міськради з технічних питань Олександра Бодня.

Водночас керівниця БФ «ТАПС-Україна» Юлія Дмитрова зазначила:

«Завдячуємо нашим друзям та партнерам — організації Direct Relief — за надану фінансову допомогу. За ці кошти маємо змогу закуповувати як лікарські засоби, так і сучасне медичне обладнання. Придбали і передали для міської лікарні хірургічний електрогідравлічний стіл, який допомагатиме нашим лікарям оперувати як цивільних, так і військових. За Перемогу до кінця!».

Судинний хірург міської лікарні Олександр, за запитом якого придбали хірургічний стіл, тішиться новому обладнанню.

«Він стане нам, лікарям, у поміч при оперуванні пацієнтів, зокрема й військових, які надходять до лікарні як з кульовими пораненнями, кровотечею, уламками. Допомагаємо й при ситуаціях, коли є поранення судин або коли куля пройшла у безпосередній близькості від них. Також багато пацієнтів у нас, коли кулі чи уламки у суглобах. Їм потрібно проводити спеціальну зйомку. Дякуючи волонтерам ми отримали для цього обладнання. Але, щоб воно працювало повноцінно, потрібен був спеціальний хірургічний стіл.

Тож нині ми вже маємо його. Дуже вдячні БФ «ТАПС» за таке придбання. Відтепер матимемо змогу робити рентген кожної частини тіла. Ба більше, такий стіл допоможе перейти на якісно новий вид проведення операцій, які звуться гібридними. Це коли одна частина проводиться відкрито (протезування, шунтування), інша — ендоваскулярно, під рентгенконтролем. Тож щиро вдячні «ТАПСу», міській владі за отримане», — додав судинний хірург міської лікарні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті