Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пряничні будиночки та ведмедики: як прикрасили Дніпро до Нового року

|«« «« »» »»|

Не дивлячись на війну дніпряни продовжують підіймати свій бойовий дух, а також дарувати оточуючим новорічний настрій. На вулицях міста вже з’явилась велика кількість ялинок та прикрас.

Зараз як ніколи важливо підтримувати один одного та дарувати близьким новорічний настрій. Щоб хоча б іноді відволікатись від негативних новин. Взяти ситуацію в свої руки вирішили й деякі підприємці Дніпра. Вже велика кількість закладів прикрасили свої фасади до Нового року.

Є ті хто атмосферно оздобили ялинки гірляндами, а є й ті, хто вирішив підійти до справи дуже креативно та зробив цілу святкову інсталяцію.

Один із закладів прикрасив туї та ялинки новорічними вогниками, також прибрав вхід у найближчі двори ялинковими гілочками та кульками. Тож зробити атмосферну фотографію можна як вдень так і ввечері. Хтось вирішив прикрасити фасад в мультяшному стилі. Повісили на двері новорічні віночки та ялинкові гілочки, пряничних чоловічків та будиночки.

Є й ті, хто зробив вибір на користь новорічних іграшок, а також казкових пряничних будиночків. Крім цього на вулицях з’явились цілі новорічні інсталяції. Співробітники закладу повісили на вхід та вікна арку з ялинкових гілочок та ведмедиків. Поряд поставили автомобіль, на якому купа новорічних подаруночків, а також святкова красуня.

Також встановили ялинку біля ТРЦ Мост-сіті. Прикрасили її патріотичними сніжинками, гірляндами та біленькими новорічними кульками. Вірогідніше за все, ця ялиночка стане заміною нашої головної красуні, яку зазвичай ставили на Європейській площі. Адже торговий центр теж знаходиться у середмісті і там проходить велика кількість людей.

Важливо зазначити, головної ялинки міста в цьому році не буде по рішенню дніпрян. Міський голова Борис Філатов зробив опитування на своїй сторінці, більшість людей проголосувало за те, щоб не встановлювати новорічну красуню.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті