Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» здобув дуже важливу перемогу в Єврокубку «7 Днів»

БК «Прометей» здобув дуже важливу перемогу в Єврокубку «7 Днів»

Баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром зуміли переламати невдалий сценарій поєдинку з румунським клубом «Клуж-Напока» та здобули перемогу – 105:82.

Походить до завершення перше коло групового турніру «7 Днів». До турнірного екватора залишився ще один тур. Тому баскетболістам «Прометея» вкрай важливо здобувати перемоги, щоб зберегти шанси на вихід у наступний етап.

Перед нинішнім туром наші земляки з 3 перемогами та 4 поразками посідали сьоме (з десяти) місце у турнірній таблиці. Але густина таблиці така, що одна перемога може підняти на кілька позицій.

Утім, у дебюті гри з румунським клубом здавалося, що нічого хорошого «Прометею» не світить. Він поступався і після другої чверті... А ось потім сценарій гри різко змінився.

Про це у БК «Прометей» розповіли:

«У передостанньому матчі першого кола 7DAYS EuroCup "Прометей" здобув важливу перемогу над румунською "Клуж-Напокою".

Стартова п'ятірка "Прометея" суттєво відрізнялася від тих варіантів складу, які використовувалися у багатьох попередніх матчах команди у Єврокубку. У ній знайшлося місце одразу трьом українцям – Денису Лукашову, Іссуфу Санону та Олександру Липовому. У цей ігровий відрізок відсоток точних триочкових кидків "Прометея" досяг 83, а Іссуф Санон відзначився двічі. Влучання Іллі Сидорова дозволило "Прометею" піти на першу перерву у статусі лідера, хоча гандикап команди і був мінімальним (28:27).

Максимальна перевага гостей протягом другої чверті становила 7 пунктів. На 16-й хвилині після точного триочкового кидка Олександра Липового рахунок зрівнявся (42:42), а ще за дві хвилини господарів майданчика вивели вперед (48:47) два з трьох точних штрафних кидка у виконанні Джіана Клавелла. На жаль, останні дві хвилини перед великою перервою були повністю за румунською командою – 57:51.

У дебюті третьої чверті необхідний імпульс команді дали результативні дії Олександра Липового та Дениса Лукашова. Після чудового індивідуального проходу та бонусного штрафного кидка нашого капітана на 24-й хвилині, "Прометей" вирвався вперед на 4 пункти (65:61). За дві хвилини гандикап підопічних Ронена Гінзбурга був вже "+10". На жаль, за півтори хвилини до закінчення чверті стався неприємний момент: Іссуф Санон лише за допомогою партнерів зміг залишити майданчик.

У заключній десятихвилинці підопічні Ронена Гінзбурга дуже впевнено контролювали гру, задовго до фінальної сирени, знявши всі питання про переможця. Цілком можливо, що саме сьогодні "Прометей" провів свій найкращий матч у 7DAYS EuroCup, знайшовши необхідний баланс між захистом та атакою. Подвійна цінність цієї звитяги полягає в тому, що її було досягнуто за вкрай несприятливих обставин, які передували матчу!».

Фото БК "Прометей".






Gorod.dp.ua на Facebook.


забавно  (15.12.22 11:37): Какие же нынче "толерантные" команды, совсем отстал я от жизни... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті