Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині собака покусав власних господарів: постраждало троє осіб

На Дніпропетровщині собака покусав власних господарів: постраждало троє осіб

Декілька днів назад в одному із сіл Нікопольського району собака покусала власних господарів.

Бригада швидкої допомоги застала жахливу картину: троє потерпілих від укусів німецької вівчарки, розповідає медик Валентина Марченко. Постраждало сімейне подружжя - чоловік 68 років, жінка 64 років та їхній син – чоловік 45 років.

Найбільше постраждала жінка – у неї діагностовано множинні укушені рани обох передпліч, відкритий перелом обох кісток лівого передпліччя, укушені рани правої кисті, часткова травматична ампутація третього пальця цієї кисті. У її чоловіка також множинні укушені рани лівого передпліччя і дефект тканини на ньому – в глибині рани зіяла відкрита кістка. У їхнього сина – незначні садна та синці в ділянці кистей.

Молодий чоловік по рекомендації фельдшера промив покусані ділянки господарським милом під проточною водою, йому обробили садна, від госпіталізації він відмовився, обіцяв звернутися до сімейного лікаря самостійно.

Його батькам провели антирабічну (проти сказу) обробку ран, зробили загальне знеболення та інше, та госпіталізували обох в Нікопольську міську лікарню.

З'ясувалося, що собака їхня, домашня. З дитинства характер у пса був відлюдькуватий, агресивний. Особливо він недолюблював сина господарів і неодноразово кидався на нього, коли той приходив провідати батьків.

В той нещасливий день син в черговий раз прийшов до батьків, собака гуляла по подвір’ю, і коли він відкрив хвіртку, щоб зайти до двору, собака знову ж таки, кинувся на нього. Мати з батьком почали рятувати сина, а собака оскаженіла повністю і почала несамовито кусати господарів. Їм вдалося вирватися від пса, вибігти на вулицю, закрити за собою хвіртку і побігти за допомогою до сусідів, які уже і викликали швидку, а також подзвонили дільничному поліцейському, тому що собака продовжувала голосно гавкати, рвала хвіртку, намагалася перескочити через паркан.

Господарі зробили припущення, що агресія собаки виросла в зв’язку з постійними артилерійськими обстрілами селища, в якому вони проживають, що зробило свій відбиток на психіці собаки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


нет слов  (12.12.22 15:51): жах. і шо тепер із тим псом?
при всій моїй любові до собак, цю я б застрелила.
Це вже пес нікого не вважає за хазяїна.
Становить небезпеку як власникам, так і оточуючим
Відповісти | З цитатою
Анатоль Єбобошко  (11.12.22 07:54): Якраз той випадок коли люди постраждали через свою надмірну доброту, німецька вівчарка розірве і з'ість будь яку людину взагалі і господаря також як тільки почує що вона слабша, без будь-яких причин, лише тому що завжди жадає людської крові.
Якщо в тебе немає сили щоби показати хто у сім'і цар звірей, щоби хоч і хотіла кинутись але боялась, щоб розуміла що отримає добрячої п***и а не людьської крові то краще не заводь песика більше 10 килограммів вагой.
Слабкі, літні люди постраждали по- перше через свою неосвідченність про те що таке насправді німецька вівчарка і вівчарка взагалі і через свою надмірну доброту до кровожерливоі, людоненавистноі тварини.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел  (11.12.22 07:47): Видели что брали, видели как вело себя животное. Значит надо было сдать его в приют, а себе выбрать животное с нормальной психикой у заводчика. Лучше заплатить и жить спокойно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
У добрых хозяев и собака добра  (11.12.22 00:04): А если не кормить, не гулять с ней, пинать и унижать, так рано или поздно она ответит. Овчарки очень умные собаки и злопамятные. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Аня  (10.12.22 14:37): Пусть будет наука, тем горе хозяевам , которые по любой причине избивают свою собаку.
Привет моим неадекватным соседям. Может и вас такая участь ждёт. Собаку жалко. Психику собаке формирует хозяин.
34 года держу собак, были и так называемые " опасные" породы. Ни одно живое существо не пострадало.
Воспитывала только в Клубе с профи.
Ни людей, ни котиков, ни др.собачек мы не обижали. Все собаки умерли от старости.
Собак не боюсь. Двуногих да.
Если нет у вас возможности воспитывать собаку с опытным кинологом, заведите себе маленькую собачку, возьмите из приюта.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
элка  (10.12.22 14:25): Собака неадекват, ежели собственных хозяев чуть не разорвала...а может дело в сыне,который видимо дразнил пса, В любом случае животное почувствовало запах крови...это плохо.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пешеход  (10.12.22 14:14): -"Она не кусаеться"!
Фраза любого собаковода,которую ВСЕГДА нужно игнорить и отвечать им-"Никогда не поздно начать"!
(из собственного многолетнего опыта,когда были жёсткие случаи).
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мда...  (10.12.22 14:03): Очередное подтверждение того, что у собаководов с головой проблемы. У всех по-разному, но проблемы поголовно. И любое неадекватное поведение собаки они готовы оправдать и найти объяснение, не связанное ни с собой, ни с собакой. Собака с детства была неадекватная, но, видите ли, на психике отразились обстрелы. Вы там причинно-следственные связи в состоянии устанавливать? Ваша собака ВСЕГДА была неадекватной. Как и вы, в прочем, если до такого довели ситуацию, что она вас покалечила Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті