Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На зекономлені платіжки газовики висадили липи та берези

На зекономлені платіжки газовики висадили липи та берези

Замість паперових платіжок – нові дерева. На території однієї з рекреаційних зон Обухівського лісництва дніпровські газовики висадили саджанці лип та берез на подяку клієнтам, які вже відмовилися від паперових квитанцій за доставку газу.

Близько 20 тисяч клієнтів "Дніпрогазу" вже відмовилися від паперових рахунків за розподіл на користь електронних. У компанії на заощаджені кошти висадили молоді саджанці дерев. На виготовлення паперу для друку 10 тисяч платіжок потрібно 1 дерево. Чим більше відмов – тим більше зелених насаджень планують висаджувати газовики надалі.

Відмовитись від паперових квитанцій досить просто. Для цього в особистому кабінеті на сайті 104.ua потрібно вибрати розділ «Розрахунки» та поставити позначку навпроти пункту «Відмовитись від паперового рахунку». Після виконання цих простих кроків «Дніпрогаз» щомісяця формуватиме для вас лише електронну платіжку.

Електронні рахунки за доставку газу мають безліч переваг: по-перше, їх неможливо загубити, адже вони зберігаються в «особистому кабінеті» клієнта до кінця місяця. Їх можна завантажити на будь-який пристрій та переглядати в автономному режимі. Також електронні рахунки можна генерувати самостійно, а не чекати, коли їх принесе листоноша.

За підрахунками вчених, лише для виробництва паперу у світі щороку вирубується понад 125 мільйонів дерев. Саме тому відмова від паперових рахунків – загальна відповідальність людства.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (08.11.22 11:03): Что проще,- одним махом уложить хранилище кабинетов абонентов с данными платёжек или поадресно изъять бумажные квитанции? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті