Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Запущено 40% котелень: старт опалювального сезону у Дніпрі

Запущено 40% котелень: старт опалювального сезону у Дніпрі

Станом на сьогодні запущено 40% котелень, які забезпечують теплом Дніпро. У пріоритеті медичні заклади. У квартирах та будинках міста опалення з’явиться протягом 2 тижнів.

Про це Відкритому розповіла помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна.

З 1 листопада після розпорядження міського голови у Дніпрі стартував опалювальний сезон. Першими отримують тепло об’єкти соціальної сфери. У цьому році пріоритет у лікарень та медичних закладів.

Запуск триває планомірно, бо неможливо увімкнути всі котельні натиском однієї кнопки і це треба розуміти, пояснює помічниця директора КП «Теплоенерго». Станом на сьогодні запущено 40% котелень, які забезпечують теплом місто. На балансі підприємства їх 385.

«Ми щороку просимо розуміння від містян: від пуску котельні до тепла в оселі потрібен час. Це пов’язано з розвоздушуванням і балансуванням внутрішньобудинкових мереж та іншими факторами. Орієнтовно від запуску котелень до 100 відсоткового отримання тепла потрібно до 14 днів. Теплопостачальні організації виконують необхідні заходи для сталого проходження сезону, про які ми поговоримо трохи пізніше.

В свою чергу, балансоутримувачі проводять ремонтно-профілактичні роботи: промивання устаткування та трубопроводів опалення. Але і кожен споживач повинен розуміти, що комфорт, тепло і затишок в оселі залежить від відсутності витоків тепла: тут вже старі добрі методи утеплення стануть у нагоді», – пояснила Анастасія Сухіна.

Заходами з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період фахівцями КП «Теплоенерго» було капітально відремонтовано 36 котлів, замінено 50 км аварійних мереж, відновлено близько 40 км теплової ізоляції, встановлено 50 енергозаощаджувальних насосів. Це такий самий об‘єм робіт, як і в минулі роки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Совість спить  (04.11.22 11:08): "У квартирах та будинках міста опалення з’явиться протягом 2 тижнів"...
Дуже дивно. В той час, коли мер з паном Лисенко кричали у всіх ЗМІ, що місто до опалювального сезону готове, і що для підключення всіх мешканців потрібно максимум три дні, ця панні каже зовсім інше. І, хто бреше?
P.S. А з понеділка вже прогнозують морози. Причому цю новину висвітлив цей же сайт. А люди не збираються мерзнути і вмикають електрообігрів. А це додаткові навантаження на багатостраждальну електромережу...
Театр абсурду
Відповісти | З цитатою
Дед  (04.11.22 10:48): Эта теплосеть месяцев пять в год работает, а у директора есть Помощник!!! Раньше работали круглый год и горячую воду подавали , но у директора помощников и столько замов не было. Відповісти | З цитатою
Дед мороз.  (04.11.22 07:25): Потерпите еще 14 дней а потом привыкнете к холоду. Відповісти | З цитатою
Тепловик  (03.11.22 18:01): У нас теплоснабжение осуществляется типа качественного регулирование температурой теплоносителя( температурный график от наружной температры воздуха) ,а расход сетевой от воды котельной постоянный. Распределение тепла по ж.домам осуществляется установлением сопел( шайб) на элев.узлах и делается это в летний период и не на год.И на какое балансирование и развоздушивание нужно аж две недели!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті