Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
04:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» драматично уступает испанцам и отдает пять игроков в сборную Украины

БК «Прометей» драматично уступает испанцам и отдает пять игроков в сборную Украины

В четвертом туре группового турнира европейского кубка «7 Дней» баскетболисты из Слобожанского под Днепром драматично проиграли испанскому БК «Ховетуд» - 77:82.

Несмотря на итоговое поражение, игра наших земляков в Бадалоне показала, что «Прометей» может играть на равных с лидерами европейского баскетбола.

Матч проходил, словно на качелях, и о нем БК «Прометей» сообщает следующее:

«Свій другий виїзний поєдинок на груповому етапі "червоно-білі" провели в іспанській Бадалоні. Це протистояння також стало чудовим свідченням того, що підопічні Ронена Гінзбурга можуть на рівних грати з будь-якою командою турніру.

Вже на 5-й хвилині свій гандикап трохи менше десятка пунктів (11:2) оформили господарі майданчика."Червоно-білі" здiйснили спурт 12:0, який точним триочковим кидком розпочав Ілля Сидоров, а продовжили швидкими відривами Калеб Агада та Ді Джей Стефенс."Прометей" вийшов уперед, проте на першу перерву команди пішли за переваги "Ховентуту", тренерський штаб якого вдався до значної ротації.

У другій чверті в активі команд не було таких приголомшливих для суперника відрізків. При цьому перша половина десятихвилинки залишилася за "Прометеєм" (33:30) після того, як з-за дуги влучив Ілля Сидоров (13 очок за 20 хвилин).

За секунду до кінця чверті Кайл Гай знайшов фол з боку Дениса Лукашова та реалізував один штрафний кидок.

Велика перерва пішла на користь лише господарям майданчика. У виконанні нашої команди третя чверть вийшла провальною. Так, за 8 її хвилин "Прометей" у свій актив записав лише три бали і лише перед останньою перервою трохи скоротив своє відставання, яке по ходу чверті досягло 22-х пунктів.

А ось у заключній десятихвилинці хлопцям Ронена Гінзбурга мало не вдався неймовірний камбек. У "червоно-білих" нарешті пішли триочкові кидки (2 вдалі спроби у виконанні Дениса Лукашова та 1 - Олександра Липового), буквально "у вогні" були Джіан Клавелл та Калеб Агада. Джіан Клавелл навмисне сфолив на Пау Рібасі, і зірковий іспанець трьома точними штрафними кидками поставив крапку у цьому захоплюючому протистоянні.

"Прометей" поступився "Ховентуту" 77:82, а свій наступний матч у рамках 7DAYS EuroCup проведе вже після паузи на ігри національних збірних. 22 листопада наша команда зіграє у столиці Словенії Люблянi із клубом "Олімпія Цедевіта"».

После четвертого тура у «Прометея» - по две победы и поражения.

А после матча в Испании «Прометей» делегировал сразу пять игроков в сборную Украины, которую ждут ответственные матчи, о чем БК сообщает:

«Відразу п'ять гравців "Прометея" - Денис Лукашов, Ілля Сидоров, Олександр Липовий, Іссуф Санон та Іван Ткаченко викликані тренерським штабом збірної України з баскетболу у її розташування для підготовки до двох найближчих відбіркових матчів команди в рамках кваліфікації чемпіонату світу-2023.

11 листопада наша національна команда в місті Алміре (Нiдерланди) зіграє проти збірної цієї країни, а 14 листопада в Ризі прийматиме команду Ісландії.

Наразі збірна України посідає 5 місце у групі L відбору на першість світу при 6 командах у ній, маючи після шести матчів лише одну перемогу».

Фото – БК «Прометей».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте