Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Скуповують ліхтарики та газові балони: у туристичних магазинах Дніпра зріс попит на товари для екстрених випадків

Скуповують ліхтарики та газові балони: у туристичних магазинах Дніпра зріс попит на товари для екстрених випадків

У Дніпрі зріс попит на туристичні товари, люди скуповують ліхтарики, пальники на газу, термобілизну та сонячні панелі. Все через удари армії РФ по електростанціях України. Жителів області закликають підготуватися до екстрених ситуацій.

Продавець у туристичному магазині Данило розказує, що зараз користується попитом. Нйчастіше беруть павербанки, ліхтарики та пічки.

"Там є всередині павербанк на 3000 міліампер, тобто ви зарядили сам павербанк, а з нього смартфон чи ліхтар", – розповідає про сонячну панель продавець.

Такої потужності, каже, вистачить, щоб підзарядити телефон на 50%. Поки що сонячні панелі не користуються великим попитом. Їх найчастіше беруть для районів області, де давно є перебої зі світлом.

"Люди беруть налобні ліхтарі або ручні – це щоб ходити дивитися під ноги, і ще беруть кемпінгові,щоб освітити ділянку", – розповідає Данило.

Також зріс попит на спальні мішки, у магазинах кажуть: люди беруть найтепліші.

"Окрім спальників у нас ще беруть килимки: надувні, самонадувні, пінки, вони зберігають дуже добре тепло. Використовують частіше в укриттях або в коридорах", – розповів продавець.

Крім того, попитом користується термобілизна. Дніпряни також розкупили у магазині усі газові балони, що використовують для портативних пальників. Ними за кілька хвилин можна розігріти літр води.

Такий пальник можна використовувати і вдома як міні-плитку. У магазині помітили: саме за цими товарами на екстрений випадок, а не за туристичними, звертаються покупці останній місяць.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті