Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Незаконне будівництво під прикриттям «прильоту» ракети

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в черговий раз намагалися захопити міську територію.

У Дніпрі "славнозвісні" брати Каснери влаштували чергове самовільне захоплення міської території. Проте цього разу, скориставшись ситуацією в країні, вирішили влаштувати незаконне будівництво, прикриваючись “прильотом” ракети. Про це повідомляють в інспекції з питань благоустрою ДМР.

“Історія така, що багато років тут були руїни, тобто на цьому місці за адресою вул. Троїцька,13 була цілком зруйнована конструкція. Є у нашому місті такі "славнозвісні" брати Каснери, які придбали ці руїни. 22 вересня цього року вони через Бабушкінський районний суд зробили таку ухвалу, що нібито тут була нормальна будівля, а внаслідок «прильоту» ракети на її місці утворилася руїна. Цим документом вони змусили поліцію прийняти заяву щодо порушення кримінальної справи, ніби у це місце влучила ракета. Прикриваючись цими документами та не маючи жодних дозволів, вони почали тут незаконне будівництво. При цьому вони активно погрожують, що викликатимуть телеканали і розповідатимуть, що міська рада не дає людям можливості відбудовувати зруйновану будівлю після ракетного удару. Нині ж ми проводимо демонтаж будівельних матеріалів, які складалися на міській території. А коли буде ухвалено відповідне рішення, ми демонтуємо й незаконну споруду, яку вони не встигли ще звести”, - зазначив начальник інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Мороз.
Зі свого боку, заступниця директора з правових питань КП «Управління контролю за благоустроєм міста» ДМР Анастасія Городенко додала:
“Інспектори нашого підприємства виявили захаращення міської території, незаконне будівництво за адресою: вул. Троїцька, 13. Ця ділянка є історичним меморіалом і будь-яке будівництво тут потребує спеціального дозволу, якого не мають забудовники Каснери. У нас є зафіксована інформація, що на цій ділянці ще в червні цього року були просто руїни, а не забудова, як стверджують. Загалом, нинішнє незаконне будівництво відбувається без отриманого дозволу н
а земельну ділянку, тобто це - самовільне захоплення території».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Наталья 2871  (17.10.22 20:18): Підтримую попередній відгук, цікаво буде подивитись на кінець історіі Відповісти | З цитатою
мда...  (17.10.22 10:39): Когда "юристы" путают "ареал" с "мемориалом", "разрешение на строительство" с "разрешением на участок", а "самовольное строительство" с "самозахватом территории", то возникает вполне закономерный вопрос: эти люди точно на своем месте? У нас в городе нехватка дворников, вклад этих "юристов" был бы куда более ценным на этих должностях. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті