Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
23:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Футболистки СК «Днепр-1» реабилитировались за разгром на старте чемпионата

Футболистки СК «Днепр-1» реабилитировались за разгром на старте чемпионата

Во втором туре чемпионата Украины высшей лиги среди девушек наша команда на выезде в упорной борьбе обыграла винницкое «ЕМС-Подолье» 2:1.

Напомним, что в чемпионате днепровские футболистки стартовали с ошеломительного поражения от «Кривбасса» 0:7.

К счастью, наши землячки быстро вернули психологическое равновесие. И сумели в трудной борьбе на выезде одолеть винницкую команду.

Вот что об этом рассказывает официальный сайт СК «Днепр-1»:

«ЕМС-Поділля» (Вінниця) – СК «Дніпро-1» – 1:2 (1:1)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 2-й тур. Вінниця. Стадіон «ПДЮ». 

«Дніпро-1»: Рябовіл О., Пороходніченко (Пилипенко, 90), Синько, Тельна, Крук, Куніна, Кумеда, Бєлік, Кузьмин (Немилостива, 90+3), Немец, Пшенична (Новосельська, 84).

Голи: Куніна (19, 63., пен.), Левчук (42).

Матч другого туру жіночого чемпіонату команда «Дніпро-1» грала у Вінниці. «ЕМС-Поділля» минулого сезону перебувало в середині таблиці вищої ліги, маючи при цьому одну з найгірших атак ліги. Заочно можна було припустити, що команда ця сповідує в’язкий, дуже неприємний для суперників стиль гри. І зустріч з нашими дівчатами це припущення підтвердила.

Господарки нав’язали дуже жорстку боротьбу, з непритаманною жіночому футболу великою кількістю силових протиборств та фолів. До честі наших футболісток, вони впоралися і з високим пресингом суперниць, і з численними зіткненнями. І це попри дуже обмежену лаву запасних.

За такої гри, що до того ж проходила під дощем, моментів було обмаль. На перший план вийшли стандартні положення, реалізація яких і стала запорукою результату. На 19-й хвилині краща першолігова бомбардирка «Дніпра-1» Людмила Куніна стала авторкою першого голу команди у вищому дивізіоні. Ударом зі штрафного вона відправила м’яч над головою голкіперки суперниць. Господарки відігралися також прямим ударом зі штрафного – після пострілу з правого флангу м’яч за неймовірною траєкторією опинився під дальньою стійкою.

Вирішальний м’яч було забито на 63-й хвилині. Після прострілу Анастасії Немець у штрафному майданчику було грубо збито Вікторію Бєлік, і Куніна оформила дубль з пенальті. «ЕМС-Поділля» намагалося пресингувати та тиснути до останнього, але у час, що залишився, дії нашої команди були навіть гострішими.

Наступний матч «Дніпро-1» проведе наступної суботи, 24 вересня, проти «Маріуполя».

Фото СК «Днепр-1».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте