Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Женский СК «Днепр-1» ошеломительно стартовал в высшей лиге

Женский СК «Днепр-1» ошеломительно стартовал в высшей лиге

Днепрянки провели свой стартовый матч в высшей лиге чемпионата Украины против землячек из «Кривбасса».

Напомним, что в прошлом сезоне девушки СК уверенно лидировали в чемпионате первой лиги, досрочно прекращенном из-за войны. По его итогам они получили право дебютировать в высшей лиге.

Но, как в известной поговорке, первый блин оказался комом.

На прошедших выходных состоялось женское футбольное дерби Днепропетровщины. Оно завершилось сенсационным результатом – «Кривбасс» разгромил «Днепр-1» 7:0.

Подробней об этой игре официальный сайт СК «Днепр-1» рассказывает следующее:

«СК «Дніпро-1» – «Кривбас» – 0:7 (0:3)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 1-й тур. Київ. НТК ім. Баннікова.

СК «Дніпро-1»: Рябовіл О. (Маліборська. 73), Кузьмин, Тельна, Синько, Пороходніченко (Пилипенко, 73), Бєлік – к, Кумеда, Куніна, Пшенична (Новосельна, 61), Аслаханова, Немець

Голи: Бєлякова (8), Янчук (16, 67), Семків (33), Сонкенг (55), Ольхова (64, пен), Мозга (80)

Старт «Дніпра-1» у вищій лізі виявився пов’язаним з багатьма проблемами. З різних причин Олена Кудзієва не могла розраховувати на цілу низку провідних виконавиць. Безпосередньо це стосувалось флангів, а у стратегічному плані вилилося у відсутність можливості підсилити гру замінами. З чотирьох запасних у нашої команди двоє були голкіперками, а ще одна – дівчина, якій ледь виповнилося 16 років. Намагаючись протистояти супернику, який перед сезоном підсилився дюжиною вправних виконавиць, дніпровські дівчата віддали усі сили – в багатьох наприкінці матчу були судоми.

На жаль, уникнути поразки не вдалося. Гравчині «Кривбасу» реалізували свою перевагу, забивши достатньо багато. А наша команда свої очки обов’язково набере у наступних матчах. Зокрема, в другому турі вона завітає у гості до вінницького «ЕМС-Поділля».

Олена Кудзієва (головний тренер жіночої команди “Дніпро-1”):

 - Наша команда дебютувала у вищій лізі. Ми розуміли, що буде важка гра, тим більше, я вважаю. що “Кривбас” – лідер теперішньої вищої ліги. Налаштовувалися на бій, грали, як могли, дівчата виклалися, і до них немає жодних претензій. Було важко через те, що не було замін – не на всіх гравців прийшли трансфери. Сподіваємось, що на наступні ігри ми зміцнимося, додадуться двоє основних гравці, тому працюємо далі. Цей чемпіонат непередбачуваний, усі команди змінили склади. Пішли з арени лідери “Житлобуд-1” – і ми бачимо цих гравців у складі “Кривбасу”, бачимо легіонерів. Ще раз хочу підкреслити, що в нас був дуже серйозний суперник, один з лідерів всього чемпіонату. Я задоволена тим, що дівчата не опустили рук і намагалися тримати м’яч, а не бити його просто вперед. Намагалися передачами розігрувати, виводити партнерів розрізними передачами. Боролися, старалися».

Надеемся, эта неудача только подстегнет днепровских футболисток, и они сумеют достойно выступить в следующих матчах.

Фото СК «Днепр-1».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте