Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фонд Романа Зозули инициирует создание Трибуны героев

Фонд Романа Зозули инициирует создание Трибуны героев

В этом проекте планируют увековечить память обо всех футбольных фанатах, которые отдали свои жизни в борьбе с рашистскими агрессорами.

Роман Зозуля является одним из самых преданных патриотов Украины. О волонтерских проектах знаменитого футболиста, выступавшего за ФК «Днепр» и сборную Украины, Городской сайт неоднократно рассказывал.

Его новая идея – создать Трибуну героев. И в рамках этого проекта увековечить память обо всех футбольных фанатах, которые отдали свои жизни за свободу и независимость Украины. Напомним, что футбольные фанаты были одними из самых активных участников Революции Достоинства. Тысячи фанатов с начала нынешней войны отправились на фронт.

Об этом проекте Роман Зозуля пишет следующее:

«Футбольна спільнота не уявляє своє існування без фанатів.

Українські ультрас – це головна емоція. Це саме те, що робить футбол дійсно живим. І ця несамовита підтримка українських фанатів вже давно вийшла за межі трибун стадіонів. На вулиці революційних міст, у найгарячіші точки на війні.

Саме фанати стали тим активним рушієм українського суспільства у боротьбі за свободу. І як завжди вони у перших рядах, без жодного страху. І багато з них вже заплатив найвищу ціну за можливість нам і нашим родинам жити вільно. Вони полягли на полі бою залишившись назавжди стояти на Трибуні Героїв.

Вперше в житті хотілося би щоб ця трибуна була пустою.

Але реальність інша. І в цій реальності залишилось багато родин полеглих фанатів: батьки, дружини, діти. Тепер саме вони потребують нашої з вами підтримки. І ми з фондом Трибуна Героїв, який створений виключно фанатами поставили для себе цілі фінансово підтримувати родини загиблих ультрас.

Це наш обовʼязок перед справжніми героями і єдина справжня шана загиблим побратимам».

Присоединиться к инициативе можно по следующей ссылке.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте