Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 21 вересня 2024
02:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі п'яний пасажир маршрутки душив водія під час поїздки

У Дніпрі п'яний пасажир маршрутки душив водія під час поїздки

У Дніпрі пасажир маршрутки №95 накинувся на водія, який відмовився висадити його посеред Кайдацького мосту.

Інцидент трапився у суботу, 27 серпня. Чоловік попросив водія маршрутки зробити зупинку посеред мосту, проте той відмовився. Пасажир розлютився і вдарив водія в обличчя, після чого почав його душити.

Щоб уникнути ДТП, водієві довелося різко загальмувати. В результаті кривдник влетів у лобове скло та розбив його. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Як з'ясувалося, 37-річний хуліган перебував у стані алкогольного сп'яніння. Варто зазначити, що це була далеко не перша його витівка. Наразі він відбуває умовний термін за крадіжку із супермаркету. Крім того, минулого року він «відзначився» нападом на людину, а кілька місяців тому звинувачувався у домашньому насильстві.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Судья Дред  (29.08.22 08:00): Ничего странного, он там всегда выходит. Відповісти | З цитатою
???  (28.08.22 21:25): Учитывая его послужной список, таких нужно сразу " на тот свет". Зачем таких кормить-поить-лечить-охранят-давать теплый кров-..., а после освобождения ещё и морока: ему нужно жильё-работа-зарплата-лечить... И на финише - ещё пенсионное пособие. За счет законопослушных граждан. Відповісти | З цитатою
Гэндальф Серый  (28.08.22 13:07): Упорный чел ))) Рвётся на решетку. Відповісти | З цитатою
здесь всё неоднозначно  (27.08.22 23:24): а может этот индивид, осознавая всё ним совершенное до этого, решил не просто так выйти на мосту? И что теперь? - жалеть водителя, что не выпустил или наоборот наказывать? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті