Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Жителей и гостей Днепра приглашают пообщаться с персонажами позапрошлого века

Жителей и гостей Днепра приглашают пообщаться с персонажами позапрошлого века

В ближайшую субботу, 27 августа, в сквере на Слобожанском проспекте пройдет необычный исторический перформанс.

На нем можно будет встретиться с известнейшим запорожским казаком Никитой Коржем, оставившим потомкам бесценные описания истории нашего города и наших предков. А также – с другими персонажами той эпохи.

С 14 до 18 часов в сквере на Слобожанском проспекте будет проходить исторический перформанс «Как Никита Корж встретил чиновника Черткова», в котором события той эпохи представят актеры городских театров.

На празднике будет много интересного – конкурсы с призами, викторины, фотографирование с историческими персонажами и многое другое.

На этот праздник приглашает Музей истории Днепра, который, по традиции, подготовил большую программу мероприятий на выходные дни.

Об этом в музее рассказывают следующее:

«Друзі!

24 та 25 серпня 2022 р. Музей історії Дніпра не прийматиме відвідувачів.

Але ми готуємо для вас насичені вихідні!

27 серпня, субота:

12:00 – історична подорож до Мандриківського моря. Під час прогулянки ми дізнаємося про таємний світ нашого міста мільйонів років тому: чи було в нас море? чи жили в нас мамонти? які скарби залишили нам пращури на дні морськім?… Будемо «торкатися історії» руками, шукати, знаходити, грати; смакувати!

14:00 –смачний музейний інтерактив «Таємний рецепт дніпровського лимонаду». Відшукаємо сліди Катеринославського лимонаду, зберемо старовинний рецепт, заробимо «фруктові грошики» та створимо власний авторський лимонад;

14:00 – 18:00, сквер на Слобожанському проспекті:

історичний перформанс «Як Микита Корж зустрів чиновника Черткова» від акторів театру;

фотографування з героями;

вікторини, з цікавими історичними фактами про наше місто;

розіграші призів - 3Д пазл найстарішого мосту у місті, цікава література про наше місто, наліпки - на різні смаки!

і не пропустіть найцікавіше - з 15:00 до 16:30 - відбудеться розіграш музейного подарункового сертифікату для однієї особи на відвідування пішохідної екскурсії містом «Тур сучасним Дніпром»!

28 серпня, неділя:

12:00 –історична подорож до Мандриківського моря. Під час прогулянки ми дізнаємося про таємний світ нашого міста мільйонів років тому: чи було в нас море? чи жили в нас мамонти? які скарби залишили нам пращури на дні морськім?… Будемо «торкатися історії» руками, шукати, знаходити, грати; смакувати!

14:00 –смачний музейний інтерактив «Таємний рецепт дніпровського лимонаду». Відшукаємо сліди Катеринославського лимонаду, зберемо старовинний рецепт, заробимо «фруктові грошики» та створимо власний авторський лимонад».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте