Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочали підготовку грандіозної виставки художників

|«« «« »» »»|

Незважаючи на війну, у Дніпрі вирішили не переривати багаторічну традицію проведення однієї з головних щорічних експозицій регіону Всеукраїнської виставки «Чарівні барви Дніпра».

Нагадаємо, що така виставка відбувається у нашому місті з 2006 року. Спочатку вона була присвячена Дню міста. Перша експозиція об'єднала творців із міст, розташованих за течією річки Дніпро – було представлено 124 роботи із 5 міст України.

З кожним роком виставка ставала дедалі масштабнішою. З 2008 року вона набула статусу Всеукраїнської, щороку на ній експонувалися сотні найкращих полотен десятків майстрів практично з усіх регіонів країни.

Не стали для її проведення на заваді й часи КОВІДу.

Вирішено провести цю виставку і в наш важкий воєнний період. Вона стане вже 16-ю!

Січеславська організація Національної спілки художників України вже розпочала підготовку цієї виставки та запрошує до цього приєднатися всіх бажаючих:

«Запрошуємо до участі у 16-ї Всеукраїнській художній виставці "ЧАРІВНІ БАРВИ ДНІПРА", яка проводитиметься з 2 вересня по 15 жовтня у двох форматах:

- ОНЛАЙН-ВИСТАВКА в інтернет просторі;
- ВЖИВУ (твори митців м. Дніпра та області) у виставковій залі ДОНСХУ.

Організатори: Міністерство культури та туризму України, Національна спілка художників України, Управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради, Дніпропетровська обласна організація НСХУ.

Мета: Популяризація творів образотворчого мистецтва митців України на терені Дніпропетровської області та міста Дніпра. Знайомство з провідними майстрами образотворчого мистецтва в Україні. Дніпропетровською міською радою прийняте рішення щорічно по результатам виставки вручати міські премії імені уславлених митців-земляків: Федора Решетнікова, Тетяни Пати, Вадима Сідура, Михайла Паніна.

Час і місце: ХVІ Всеукраїнська художня виставка «Чарівні барви Дніпра» проводиться з 2 вересня по 15 жовтня 2022 року у місті Дніпро у виставковій залі ДОНСХУ (для художників Дніпра та області), а також онлайн-виставка (твори митців з інших міст України). Виставка присвячується до Дня міста Дніпра та до Дня художника України.

Журі: члени правління ДОНСХУ, представник Управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради, голови обласних та міських організацій НСХУ.

Умови участі: на виставці експонуватимуться всі види образотворчого мистецтва.

Відбір творів здійснюється по файлам із зображенням творів, а також текстовий файл з анкетними даними, які відправляються на електронну адресу ДО НСХУ (doncxу@gmail.com), не пізніше 18 серпня 2022 року або вживу на виставкомі у виставочній залі ДО НСХУ 18 серпня 2022 року о 14.00».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті