Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
04:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как днепровский пес Кокс помогает украинским военным

Как днепровский пес Кокс помогает украинским военным

Сегодня каждый в Украине стремится приблизить нашу общую Победу над врагом.

Миллионы жителей нашей страны занимаются волонтерством, собирают самое необходимое для наших защитников. Среди них – много детей, о чем неоднократно рассказывал Городской сайт.

Помогают нашим военным и животные – разумеется, при помощи своих хозяев.

Один из самых известных хвостатых волонтеров Днепра – пес Кокс, у которого даже есть своя личная страница в соцсети. Сейчас этот милый пес занят сбором средств на пикап для военных.

Дело продвигается очень уверенно, сумма растет с каждым днем и уже достигла более 110 тысяч гривен. Вот что об этом сообщает пес Кокс:

«Доброго вечора, ми з України!

Дніпро на дроті.

Пікап для десантників, на який збирають Собачі & Котячі Сили повільно, але впевнено стає ближчим. Ми зібрали 111 500 грн. Дякуємо за кожний внесок, за кожний коментар, за кожну згадку про нас навіть на майданчику, де ви гуляєте.

У нас сьогодні справи такі собі…

Пам'ятаєте, ми розповідали, що довголапі перед самим початком війни купили стареньку дачу, яку мріяли швидко привести до ладу. Інженер з Байрактаром дуже вміють лапами своїми керувати, тому мрії були цілком здійсненними. Але на нас напав рускій корабель і Байрактар того ж дня записався у військо. Всі інші довголапі працюють, щоб нічого не зупинилося і працювало попри всі ракети та кораблі. Звичайно, часу небагато займатися дачею, ще й невідомо, куди далі попливе той корабель клятий, але всі вирішили, що треба робити красу, щоб корабель здох від безсилля, як це й сталося на багатьох наших землях. Одним словом все йшло своєю чергою. Маминдру, єдине, хвилювало кволе загородження балкона чи тераси, не знаю, як правильно. Воно, хоча й було з цегли, але хиталося доволі сильно.

Ну і сталося, як гадалося! Маминдра сиділа на цьому балконі-терасі, смажила гарбузики, які дивом у неї виросли, і раптом... Оце все цегляне огородження рухнуло в одну мить і місце, де всі любили снідати, перетворилося на подіум. Ми сміялися страшенно, ну не плакати ж! Та й взагалі, в порівнянні з рускім кораблем - це точно не проблема. Вже придумали як будемо ремонтувати та наводити красу. Нас з Письменчиком призначили головнокомандувачами. Але ми, якщо чесно, так би й залишили! Знаєте, як на подіумі прекрасно лежати та бачити все? І нас всі бачать. І милуються тим, що життя триває, навіть коли цегла падає. Все буде Україна! Не забувайте про пікап, який ми мріємо купити.

Собачі & Котячі Сили на варті».

Добавим, что посильную помощь в этом благородном деле оказывает хозяйка Кокса, известная днепровская волонтер и писательница Анна Теряник, о судьбе которой рассказывал Городской сайт.

Фото со страницы пса Кокса.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте