Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Воднолижник Данило Фільченко з Дніпра завоював «срібло» на Всесвітніх іграх-2022

Воднолижник Данило Фільченко з Дніпра завоював «срібло» на Всесвітніх іграх-2022
Сьогодні, 16 червня, вранці у США Данило Фільченко став віце-чемпіоном Всесвітніх ігор-2022 у фігурному катанні. Данил спочатку був першим, але потім троє з п'яти суддів змінили свою думку та зарахували екс-чемпіону світу зі США Адаму Пікосу фігуру, на якій він упав. Це історичний успіх: срібна медаль Данила Фільченка – перша нагорода українських воднолижників на Всесвітніх іграх. Про це повідомляє WaterSkiWorld. «Срібло тут як золото і більше! Нам нічого не змогли зрізати. Чи змогли додати не нам. Але це спорт, і він такий. Працюватимемо ще більше! Перемога буде за нами!», - написав глава Федерації воднолижного спорту України Олексій Мартинов. У фіналі Данил повторив свій результат 11 140. Адам Пікос при цьому набрав 11 040 очок. Але потім судді додали американцю очок – у підсумку йому вийшло 11290. "Дякую велике за все! Я зробив усе, що запланував, і точно як запланував, всі спортсмени та глядачі бачили хтось переможець насправді… нічого, мені вже не вперше… Завтра фінал трампліну, ще покажемо!», - написав Данил Фільченко. Попереду у спортсмена із Дніпра змагання на трампліні. Нагадаємо, що віце-чемпіоном Всесвітніх ігор-2022 став кікбоксер Орфан Сананзаде із Кривого Рогу, а чемпіонкою у спортивній акробатиці – криворіжанка Вікторія Козловська. Фото: The World Games



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті