Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Затримали водія, який на смерть збив велосипедиста та втік з місця ДТП

Затримали водія, який на смерть збив велосипедиста та втік з місця ДТП

Упродовж трьох годин правоохоронці розшукали винуватця ДТП та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Павлоград надійшло до поліції першого липня о 18:35. Правоохоронці встановили, що автомобіль рухався по вул. Центральна та при виконанні маневру повороту праворуч на вул. Шосейну, водій автівки скоїв наїзд на велосипедиста. Після чого зник з місця події. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився 60-річний місцевий мешканець.

На пошуки зниклого водія орієнтували весь особовий склад поліції Павлограда. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Павлоградського районного відділу поліції спільно з поліцейськими карного розшуку встановили марку автомобіля та особу водія. Впродовж трьох годин поліцейські відпрацювали відео с камер відеоспостереження, перевірили близько 100 автомобілів, перевірили 15 станцій технічного обслуговування. Встановлено, щоб приховати злочин, транспортний засіб, а саме автомобіль «Mitsubishi L200», винуватець заховав у товариша в гаражі на території приватного домоволодіння. 23-річного керманича затримали біля одного із супермаркетів міста.

Транспортний засіб вилучили на майданчик тимчасового тримання.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


OL  (03.07.22 17:33): |А как насчёт приятеля, который скрывал автомобиль- орудие убийства ? Відповісти | З цитатою
расстрелять  (02.07.22 19:14): а то что он скрылся с места дтп которое привело к смерти - не является отягчающей статьей? если человек умер то воитель точно должен был заметить удар. а его задержали всеголишь за обычное нарушение пдд . ч. 2 ст. 286 позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. або встановленням іспитового строку від одного до трьох років.при призначенні покарання істотне значення має думка потерпілого щодо виду і розміру покарання, який необхідно призначити винуватцю ДТП. - ага только в этом случае - думки потерпілого нет тк он умер от ран полученных в дтп. водитель натуральный убийца - переехал человека и скрылся как киллер. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті