Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
00:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканець Кривого Рогу розбещував і знімав порно з дітьми своїх співмешканок

Мешканець Кривого Рогу розбещував і знімав порно з дітьми своїх співмешканок

У ході міжнародного співробітництва українські правоохоронці отримали інформацію від іноземних колег щодо розміщення в мережі інтернет фотоматеріалів з дитячою порнографією, ймовірно виготовленою на території України.

У межах розпочатого кримінального провадження правоохоронцям вдалося встановити, що до виготовлення протиправного контенту причетний 28-річний мешканець Кривого Рогу. Незаконні дії чоловік вчиняв стосовно малолітніх дітей своїх співмешканок, з якими проживав у різні роки. Потерпілі – двоє дівчат, яким на момент вчинення злочину було від 6 до 9 років.

За даними слідства, підозрюваний примушував дітей до участі у створенні фото- та відеоматеріалів з моделюванням сексуальної поведінки та зображенням їхніх статевих органів.

У ході проведеного обшуку за місцем його проживання вилучено мобільний телефон, комп’ютер та електронні носії інформації, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, створеною за примусовою участю потерпілих, а також інших, поки що не встановлених дітей віком від 2 до 7 років.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено підозру за ч. 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження), ч. 6 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Тривають слідчі дії.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті