Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
10:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Официально: ФК «Кривбасс» - в премьер-лиге, «Скорук» и «Перемога» - в первой!

Официально: ФК «Кривбасс» - в премьер-лиге, «Скорук» и «Перемога» - в первой!

Три футбольных клуба Днепропетровщины повысились в классе.

Еще в апреле украинский футбольный чемпионат Премьер-лиги был признан завершившимся по состоянию турнирной таблицы на 24 февраля. Напомним, что СК «Днепр-1» занял третье место и получил право дебютировать в Лиге Европы.

А вот подведение итогов первой и второй лиг – затянулось. И только на днях было официально принято аналогичное решение – признать эти чемпионаты завершившимися с состоянием турнирных таблиц на момент нападения рашистов на нашу страну.

Таким образом, сразу три футбольных клуба Днепропетровщины повысились в классе!

«Кривбасс» спустя 9 лет возвращается в элитный дивизион. А «Скорук» (Никопольский район) и «Перемога» из областного центра получили право дебютировать в первой лиге.

На странице ФК «Кривбасс» об этом сообщают следующее:

«Відбулися Загальні збори учасників УПЛ, за підсумками яких вже можемо офіційно говорити, що ФК «Кривбас» через дев’ять років повертається до еліти українського футболу. Так, попереду необхідно зробити ще дуже багато, аби відновити чемпіонат та повернути український футбол в цілому. Але сьогодні ми не можемо не поділитися історичною і радісною новиною: «Кривбас» – в УПЛ!

Цей важливий крок вперед – результат кропіткої роботи багатьох людей. Хочемо згадати усіх, хто зробив свій внесок у це досягнення, хто допомагав добитися успіху не тільки за останній рік, але і тих, кому належать ідеї щодо відродження нашого клубу.

Сергей Мазур – людина, яка роками вкладала всю душу, усі сили та здоров’я у «Кривбас». Його мрія, його ідея відновити клуб на професійному рівні не вмирали роками, і нарешті це здійснилося. Наші ультрас – це стовідсоткова підтримка на кожному матчі у будь-якому місті України та світу, наша впевненість у перемозі над будь-яким суперником, і не тільки футбольним.

Усі футболісти, тренери та працівники ФК «Кривбас», разом з якими клуб здолав Другу лігу, які разом боролися в Першій лізі, люди, які кожного дня, після кожного важкого тренування, кожного переможного матчу, крок за кроком наближали усіх нас до спільної мети – повернення до еліти українського футболу».

Огромной радостью делится и ФК «Скорук»:

«ФК «Скорук» виходить у Першу лігу!

Футбольний клуб «Скорук», який за підсумками минулого незавершеного чемпіонату України сезону 2021/22 у Другій лізі посів друге місце у групі «Б», офіційно отримує путівку у Першу лігу на сезон 2022/23. За словами очільника Професійної футбольної ліги Олександра Каденка «усі шість найсильніших команд Другої ліги (по три з кожної групи) підвищаться у класі». Це означає, що з Групи «А» у Першу лігу переходять «Карпати» (Львів), «Лівий берег» (Київ) та «ЛНЗ» (Черкаси), а з групи «Б» до Першої ліги вийшли МФК «Металург» (Запоріжжя), «СКОРУК» (НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН) і «Перемога» (Дніпро)».

Поздравляем наши клубы с повышением. Желаем им и всем нам мира и скорейшего возобновления чемпионатов!


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте