Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
14:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ЗСУ отримають німецький безпілотник Vector Air Platform за підтримки компанії «Інтерпайп» та фонду «ТАПС-Україна»

ЗСУ отримають німецький безпілотник Vector Air Platform за підтримки компанії «Інтерпайп» та фонду «ТАПС-Україна»

Артилерійські підрозділи Збройних сил України отримають німецький безпілотний комплекс Vector Air Platform завдяки підтримці компанії “Інтерпайп” Віктора Пінчука та благодійного фонду “ТАПС-Україна”.

“Настає літо, прилітають птахи. Ну що, тепер літаємо, допоможемо нашим артилеристам. Vector Air Platform прилетіли завдяки підтримці компанії “Інтерпайп” Віктора Пінчука та благодійного фонду “ТАПС-Україна”, - написав керівник Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан.
Тим часом на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” у Facebook повідомляється про значну підтримку з боку українських благодійників - фонд Пінчука придбав для бригади український безпілотний авіаційний комплекс розвідки та коригування вогню артилерії “Фурія”, дрони, зокрема з тепловізійними камерами, тепловізори. Сучасна амуніція допомагатиме розвідникам бригади на передовій.

“Благодійний фонд Віктора Пінчука забезпечив холодноярівців засобами технічної розвідки і організовує навчання військових. Адже саме завдяки перевагам у технічному оснащенні війську вдається зберігати життя та здоров’я своїх військовослужбовців, і при цьому відтісняти російську армію, що значно переважає чисельністю”, - розповідають у бригаді.
Компанія Інтерпайп разом із Фондами Віктора та Олени Пінчук системно допомагає захисникам України протягом трьох місяців. В першу чергу - підтримуючи підрозділи Дніпропетровської області, які захищають Україну на передовій і до яких мобілізовані працівники компанії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте