Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
04:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре создают новые бомбоубежища

В Днепре создают новые бомбоубежища

Также горожанам напоминают, куда следует обращаться для уточнения всей информации по каждому району Днепра.

В Украине идет 57-й день войны, и ни один город Украины не может быть уверен в полной безопасности от атак врага. Вот и в Днепре после короткого затишья возобновились регулярные сигналы тревог.

От вероятных обстрелов врага в Днепре уже созданы и обустроены более 500 простейших укрытий и 220 капитальных бомбоубежищ.

Для безопасности горожан в Днепре продолжают создавать новые бомбоубежища. Очередное появится на жилмассиве Каменский (бывший Фрунзенский). Оно рассчитано на одновременный прием нескольких сотен людей.

Вот что об этом сообщает депутат горсовета Алексей Безуглый:

«Дорогі земляки!

Ми закінчуємо обладнання великого сховища на ж/м Кам’янський (Фрунзенский), яке буде розраховано на сотні людей. Воно буде розташоване в районі колишнього дитячого садочку на Донецькому шосе, 11.

Якщо ви маєте зайві матраци, піддони, стільці та ємності для води, прошу передати їх голові вашого ОСББ для подальшого переміщення до укриття.

Заздалегідь вдячний за домомогу!».

А начальник инспекции по вопросам благоустройства Руслан Мороз напоминает о том, куда следует обращаться для уточнения всей информации по бомбоубежищам Днепра:

«Куди звертатися дніпрянам, якщо є проблеми з облаштуванням бомбосховища.

Зараз у Дніпрі діють понад 220 захисних споруд та більш ніж 500 найпростіших сховищ. Робота з їх облаштуванням триває й досі.

Велику кількість бомбосховищ приводили до ладу самі мешканці міста. Вони ліквідували завали сміття, ремонтували електрику та робили запаси води. Тепер люди можуть звернутися за допомогою до міськради.

Як зазначила старша інспекторка департаменту громадського порядку і цивільного захисту міськради Олена Кравчук, якщо мешканцям міста потрібна допомога, вони мають звернутись на Єдину «гарячу лінію» Дніпровської міської ради та залишити своє звернення.

Телефони «гарячої лінії»:

+38 (056) 732 12 12,

+38 (095) 732 12 12,

+38 (096) 732 12 12,

+38 (073) 732 12 12».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте