Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре состоялся турнир Футбольного единства

|«« «« »» »»|

В нем за победу состязались сразу четыре команды, среди которых звучными именами особенно выделялась сборная ветеранов ФК «Днепр».

Всего в турнире Футбольного единства приняли участие четыре команды – сборные переселенцев, волонтеров, молодежного состава СК «Днепр-1» и футбольных легенд «Днепра».

Подробнее об этом турнире рассказал президент Ассоциации футбола Днепропетровской области Виктор Андрухив:

«Матч єднання, матч взаємопідтримки!

Саме так можна окреслити товариський футбольний турнір організований координаційним центром УАФ на чолі Павелко Андрія Васильовича, який відбувся у Дніпрі.

Ця подія дозволила об'єднати на зелених газонах комплексу відпочинку та розваг зіркових футболістів Дніпра та збірної України, волонтерів, юнаків переселенців з їх родинами які мешкають зараз у нашому місті.

Було сформовано одразу чотири символічні команди які грали між собою по круговій системі — це були команди збірної волонтерів, збірної переселенців, молодіжної збірної команди СК Дніпро-1 та найповажніша — збірна легенд футболу одразу декількох поколінь ФК "Дніпро".

Цього разу забиті голи не були основною метою івенту, а команди не були суперниками. Вони були одним цілим — єдиною непереможною Україною.

Кожна команда була чемпіоном! Всі отримали психологічну та емоційну розраду у цей важкий час. Особливо це важливо для дітей які приїхали з пекла війни. Сьогодні вони були справжніми героями з нагородами у вигляді медалей, грамот, кепок, брендових футболок та м'ячів з автографами справжніх футболістів.

Я вдячний кожному хто долучився до цієї знакової події. Наші легенди футболу різних поколінь, а саме: Шелаєв Олег Миколайович, Грицай Олександр Анатолійович, Бартулович Младен, Карноза Артур Олександрович, Запорожець Євген Дмитрович, Таран Павло Олегович, Таран Олег Анатолійович, Башкиров Сергій Геннадійович, Чередник Олексій Валентинович — низький вам уклін!

Спасибі комплексу Bartolomeo який надав свої футбольні поля та попіклувався про безпеку учасників. Дякую нашим арбітрам, лікарям, представникам українських та іноземних ЗМІ, волонтерам — особливо Анні Браткові, учасникам та глядачам які допомогли зробити цей день позитивним не зважаючи на складні умови.

Впевнений зараз дуже важливо проводити такі дружні турніри, які ментально зближатимуть нас до спільної перемоги!».

Фото со страницы Виктора Андрухива.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте