Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Геннадій Корбан пояснив, навіщо від дніпрян вимагають демонтувати супутникові антени

Геннадій Корбан пояснив, навіщо від дніпрян вимагають демонтувати супутникові антени

Демонтаж антен з будинків є превентивним заходом, адже вони спрямовані на російський супутник, що транслює ворожу пропаганду.

Дніпрян зобов'язали до 28 березня демонтувати супутникові антени. Про це заявив 24 березня заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, не пояснивши причин. І це викликало нерозуміння серед городян. І ось Геннадій Корбан пояснив, навіщо ж від дніпрян вимагають демонтувати антени.

Мешканці Дніпра, як і всі українці, дедалі частіше стикаються з інформаційно-психологічними атаками, які скоюють спецслужби країни-окупанта. Тож демонтаж супутникових антен має сенс, бо усі вони спрямовані на російський супутник, що транслює ворожу пропаганду.

«Я вважаю, що не можна недооцінювати жодних ймовірних ризиків. Це превентивний захід, який зайвим точно не буде», – сказав керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан в ефірі телемарафону на «ДніпроTV».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті