Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Інтерпайп працює заради перемоги

Інтерпайп працює заради перемоги

Відповідно до першочергових потреб Міністерства Оборони України разом із Фондом Віктора Пінчука Інтерпайп закуповує засоби індивідуального захисту для військових та сил територіальної оборони.

Також веде пошук постачальників захисних бронежилетів для екіпірування підрозділів територіальної оборони.

96 протитанкових їжаків виготовили підприємства ІНТЕРПАЙП протягом двох діб. Їжаки вже розвезені по області для облаштування обороних укріплень. Наразі робота триває.

У тісній співпраці з обласним оперативним штабом забезпечуємо найнагальніші потреби регіональних військових частин, підрозділів тероборони, волонтерських організацій. За запитом передаємо пальне, труби, метал, бетонні блоки, плити, цвяхи, посуд, будівельні матеріали, канцтовари, термобілизну та інше. Продовжуємо обробляти запити.

Від 28 лютого Благодійний фонд «Відродження регіону» збирає кошти не на боротьбу з COVID-19, а на потреби ЗСУ, підрозділів тероборони, допомогу пораненим. На ранок 1 березня зібрано 1,2 мільйона гривень від партнерів, профспілок Інтерпайп Сталі, Інтерпайп НТЗ, Інтерпайп Ніко Тьюб, Інтерпайп НМТЗ, Новомосковського Посуду та працівників компанії. Збір триває, деталі на сторінці фонду. Закупівельники Інтерпайп шукають необхідні матеріали для нагальних потреб.

На території підприємств в Дніпрі, Новомосковську та Нікополі облаштували 18 тимчасових укриттів. В них укривається понад 8500 людей у разі загрози артобстрілів або авіаційного бомбардування.

Ми зможемо. Ми вистоїмо.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте