Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Що робити, якщо не виплачують зарплату: консультує інспекція з питань праці

Що робити, якщо не виплачують зарплату: консультує інспекція з питань праці

У Дніпрі 17 лютого інспекція з питань праці розповіла про роботу з підприємствами-боржниками із заробітної плати. У січні підприємства міста заборгували працівникам близько 370 мільйонів гривень.

«Це одне з найпріоритетніших напрямів роботи інспекції. Щотижня проводимо роботу із підприємствами-боржниками. Запрошуємо керівників на спецзустрічі й просимо надавати нам документацію та звіти чому є затримка у виплатах і що зроблено для вирішення ситуації. Найчастіше заборгованості є, коли господарська діяльність підприємства не дає можливості виплатити всю зарплату працівникам одразу», – уточнила начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради Тетяна Янушкевич.

Вона підкреслила, що найбільшим боржником-підприємством у Дніпрі є Південний машинобудівний завод – це 170 мільйонів гривень. У цифрах по місту заборгованість має 31 підприємство (з них 27 – економічно активні, 2 – економічно неактивні та 2 – у стадії банкрутства).

«Якщо ви офіційно влаштовані й вам не виплачують заробітну плату чи ви звільнилися й теж не отримали грошей, обов’язково звертайтеся до інспекції з питань праці. Наші фахівці зможуть розібратися й правильно оформити запити чи відповідні заяви. Таким чином ми зможемо особисто звернутися до керівників підприємств за тією чи іншою заявою. А найголовніше, що наша допомога – безкоштовна», – закликала містян Тетяна Янушкевич.

Адреса та контакти інспекції з питань праці та зайнятості населення: вул. Старокозацька, 52, тел. 720-90-58. Також запитання можна надсилати й електронною поштою – [email protected] (фейсбук https://www.facebook.com/workdniprorada/).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Новость выше  (18.02.22 10:46): Будьте прокляты. Відповісти | З цитатою
Злой  (18.02.22 08:55): Инспекция только и может, что наложить на предприятие или руководителя очередной штраф и не более того! Плавали знаем...! Відповісти | З цитатою
Хм  (18.02.22 08:04): А перечень слабо написать???
Заводы стали ДЭВЗ, ДТЗ - банкрот, 200 млн долги по зп, Агрегатный.
Где вы раньше были, чтобы им помочь.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пол Овертон  (18.02.22 02:44): А ворьё, руководство ЮМЗа на нары с полной конфискацией отправить слабо? Не выплачивают не потому что нет денег а потому что все деньги, до копейки разворовывают как разворовали и деньги выделенные государством, взятые из карманов налогоплательщиков чтобы погасить задолженность по зарплате за ранее сделанную и оплаченную заказчиками работу!!! Відповісти | З цитатою
Господа инспекторы  (17.02.22 18:30): А если зп делится на чёрную и белую как в подовляющем большинстве субъектов хозяйствования. И задержка именно по черной, то как быть? Ведь я получается являюсь соучастником преступления. Но физически я платить за себя заплатить не могу. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нудный  (17.02.22 17:19): хм первая статья на моей памяти в которой сразу указано куда можно обращаться
город дп уа это прогресс
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті