Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2021 році на Дніпропетровщині з води та вогню врятували понад 200 людей

У 2021 році на Дніпропетровщині з води та вогню врятували понад 200 людей

Протягом 2021 року з вогню та води врятували більш ніж 200 мешканців регіону. З них три десятка – діти. А ще на Дніпропетровщині, порівняно з 2020-м, зменшилася кількість пожеж.

Про підсумки роботи звітували на нараді керівного складу цивільного захисту області в ОДА.

«Відпрацьована, професійна, підготовлена система цивільного захисту – це безпека та спокій мешканців області. У 2021-му на Дніпропетровщині проводили профілактичну роботу, перевірки, рейди, патрулювання, оновлювали матеріально-технічну базу. 24/7 у «бойовій» готовності усі екстрені служби», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

У 2021-му рятувальники області здійснили понад 18,4 тис оперативних виїздів. Майже половина з них – на гасіння пожеж. Вдалося врятувати 175 людей.

Загалом минулого року у регіоні сталося більш ніж 8,7 тис загорянь. Для порівняння у 2020-му спалахувало понад 11 тис разів.

На водних об’єктах впродовж 2021 року виникло 89 нещасних випадків. З води врятували 29 жителів Дніпропетровщини. Серед них – 4 дітей.

«Аби запобігати надзвичайним ситуаціям на воді, створено спеціальну державну аварійно-рятувальну службу у Дніпрі. А ще 6 комунальних служб у Кривому Розі, Новомосковську, Верхньодніпровську, Павлограді, Нікополі та Новомосковському районі», – додав заступник начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Едуард Горбачов.

В області функціонує 326 консультаційних пунктів цивільного захисту органів місцевого самоврядування. За 2021 рік до них звернулося понад 300 тис мешканців Дніпропетровщини.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті