Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємець запропонував співробітнику СБУ за $500 тисяч кришувати розбирання залізничної колії

Підприємець запропонував співробітнику СБУ за $500 тисяч кришувати розбирання залізничної колії

СБУ викрила підприємця з Дніпропетровщини на пропозиції хабаря співробітнику української спецслужби. За 500 тисяч доларів США він пропонував «заплющити очі» на незаконний демонтаж залізничної колії у Луганській області.

Організаторами схеми були колишній співробітник українських правоохоронних органів та двоє осіб із кримінального середовища.

Співробітники СБУ встановили, що зловмисники вирішили заробити на розбиранні покинутої залізничної колії на територій Марківської об’єднаної територіальної громади.

Ділки запропонували співробітнику СБУ «кришувати» нелегальний бізнес. Оплату організатор запропонував передавати частинами: після кожного етапу демонтажу колії. Загальна сума «угоди» мала становити 500 тисяч доларів США.

Офіцер спецслужби відразу повідомив керівництво про пропозицію неправомірної вигоди.

Правоохоронці затримали трьох зловмисників у районному центрі на Луганщині під час спроби передачі співробітнику СБУ частини суми.

Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


и гланое:  (04.02.22 16:29): Оплату организатор предложил передавать по частям: после каждого этапа демонтажа пути. И тут же: офицер спецслужбы сразу уведомил руководство о предложении неправомерной выгоды. Но тогда почему: правоохранители задержали троих злоумышленников при попытке передачи сотруднику СБУ части суммы? СБУшники путь вырезали и деньги получили а непосредственных исполнителей своего замысла ещё и посадить хотят? Відповісти | З цитатою
не местный  (04.02.22 14:13): Сумма явно завышенная. Но ситуация вполне реальная.
Наши "предприниматели" демонтируют подобного рода ж/д пути без всякого крышевания и уголовных статей по всей Украине ((
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Проходящий  (04.02.22 13:44): Та да, бредом каким-то попахивает... Відповісти | З цитатою
4567  (04.02.22 12:50): Железяки на 500 000 вечнозелёных американских рублей? Наверное два ноля лишние, как минимум, а то и три. Відповісти | З цитатою
Поржал  (04.02.22 12:38): Во сказка Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті