Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад пів тисячі камер відеоспостереження встановили у Дніпрі за 2021 рік

Понад пів тисячі камер відеоспостереження встановили у Дніпрі за 2021 рік

Майже сотня камер встановлена на житломасиві Покровський.

Підсумки року. У 2021-му за програмою «Безпечне місто» по Дніпру встановили понад пів тисячі камер відеоспостереження та проклали 270 кілометрів повітряних оптичних ліній (подвоївши кількість по місту, – ред.), – кажуть у КП «Інфо-рада-Дніпро». Майже сотня камер встановлена на житломасиві Покровський.

«По всьому житломасиву працюють 82 камери відеоспостереження (зокрема, 5 камер з можливістю отримання аналітичних даних та 3 камери з можливістю керування). Прокладено майже 7 кілометрів повітряних оптичних ліній», – зауважив директор КП «Інфо-рада-Дніпро» Дніпровської міської ради Дмитро Цимиренко.
У дворі, що біля 5-го будинку на Покровському, працюють чотири камери.
«Нам вони були потрібні, адже дуже часто були крадіжки. Тому під час візиту міського голови ми особисто обговорили з ним, що нам потрібно й швидко нам їх встановили», – зауважила місцева мешканка Валентина Шевченко.
Жителька району Наталя Лисаченко вважає, що значно поменшає кількості крадіжок:
«Тут буде видно всіх як на долоні. Спокійно зможуть гуляти діти, зможемо робити благоустрій подвір’я й прикрашати його, не хвилюючись, що зелені насадження чи декор просто вкрадуть».
«Завдяки програмі «Безпечне місто» правоохоронці, які чергують у Ситуаційному центрі Дніпра, у реальному часі спостерігатимуть, що відбувається у цьому масиві й зможуть оперативно відреагувати на правопорушення», – сказав радник міського голови Геннадій Машинсон.
Довідка. По місту працює вже понад 2 тисячі камер відеоспостереження.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Реально  (24.12.21 13:31): Я балдею без баяна. Понатыкали где нужно и где ни на кой они не нужны. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті