Яскраво помаранчева хурма. В Україні її сезон починається в жовтні і триває до весни. Зараз продаж ягоди у розпалі.
Скільки правлять за кіло хурми, чи дійсно вона корисна та як можна використовувати плід в кулінарії.
Центральний ринок Дніпра. Вітчизняної хурми тут майже не знайдеш. Здебільшого імпортна.
Пані Катерина на ринку вже багато років. Хурму продає іншим та й сама її полюбляє.
Продавці нарікають – покупців мало, хоча ціни з минулого року не змінились. Найдешевша 30 гривень, найдорожча може вартувати і понад сотню.
Але ті, хто є справжніми фанатами помаранчевої ягоди, під час закупів ятки з хурмою не оминають.
У сезон хурму ігнорувати не варто, кажуть дієтологи. Адже в ній міститься багато вітамінів та мікроелементів.
А також в хурмі багато йоду. Єдине, кому слід обережніше вживати помаранчеву, це люди з цукровим діабетом, адже ягода містить багато глюкози та фруктози. Всім іншим тільки на користь.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |