Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі нагородили найактивніших учасників проєкту «Університет третього віку»

|«« «« »» »»|

У Дніпрі нагородили дипломами та вручили подарунки найактивнішим учасникам проєкту «Університет третього віку». До концертної зали театру драми та комедії прийшло зо дві сотні студентів золотого віку. Для них також виступили музичні та танцювальні колективи міста.

«Захід проводимо виключно для вакцинованих учасників. Нагороджували за досягнення у спорті, активне навчання та участь у всіх заходах від дня заснування Університету третього віку», – розповіла завідувачка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Маргарита Прядка.

За активність у спорті отримала диплом Віра Лещенко, жінка декілька років займається зумбою та скандинавською ходьбою:

«Для мене спорт – це життя, я не можу без активностей. Іноді намагаюсь ходити в усі спортивні гуртки. У нас дуже професійні тренери, вони вміють правильно підібрати комплекс вправ. Мені 70 років, і скажу, що у такий вік немає нічого неможливого у спорті».

А Маргариту Бурцеву відзначили за активне навчання:

«Тільки-но відчинив двері Університет третього віку, я одразу пішла на різноманітні лекції (психологія, мова тощо, – ред.). Бажаю ще спробувати себе у фізичній культурі – плейстику. До того ж я тут знайшла друзів, закликаю своїх одноліток приєднуватися. Не пошкодуєте!».

Стати учасником проєкту «Університет третього віку» можна й зараз: «Можете прийти за адресою: вул. Старокозацька, 40-Б чи зателефонувати – (093) 134-46-69, (099) 607-56-97, (068) 753-71-71», – підсумувала Маргарита Прядка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вилен Ульянов  (01.12.21 04:56): Из-за таких вот активно-бездарных старых овец Цахерман и остался на второй мерский срок Відповісти | З цитатою
Почему  (30.11.21 23:14): без масок? Почему шастают по городу в период красной зоны. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті