Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чи закриють Украіну: відповідь МОЗ у зв’язку із виявленням нового штаму коронавірусу

Чи закриють Украіну: відповідь МОЗ у зв’язку із виявленням нового штаму коронавірусу

Вчора Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) кваліфікувала новий штам коронавірусу SARS-CoV-2, який отримав назву “Омікрон" як такий, що викликає занепокоєння. При цьому він несе вищий ризик повторного зараження, ніж інші варіанти.

Цей штам коронавірусу вперше було виявлено на початку листопада органами охорони здоров’я у країнах Південної Африки. Кількість випадків виявлення цього варіанту у хворих COVID-19 збільшується. У зв’язку з цим уряди багатьох країн світу ухвалили рішення про заборону подорожей з Південної Африки, а також заборонили звідти авіарейси.

У ВООЗ заявили, що знадобляться тижні, щоб зрозуміти, як цей варіант може вплинути на діагностику, лікування та вакцинацію.

Ізраїль через новий штам коронавірусу перебуває на межі надзвичайного стану. Громадянам, які приїжджають до країни з Африки, необхідно йти на двотижневий карантин.

У Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що поки в Україні не планує вводити обмеження або заборону на в'їзд з країн через виявлену в ПАР нову мутацію коронавірусу.

Дніпро Обласний

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті