Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 80-річній пенсіонерці постійно затоплює квартиру

У 80-річній пенсіонерці постійно затоплює квартиру

Потерпає від невідомої проблеми. 80-річна жителька Дніпра мешкає у страшній вологості, походження якої не можуть встановити вже 4 роки. Вода то прибуває, то трішки сходить. Але повністю сухою підлога не буває ніколи. Через це жінка, що вже має інвалідність, нажила купу проблем зі здоров’ям.

І з того часу у Зої Федорівни почалось нестерпне життя із вологістю на підлозі й по всій квартирі. Іноді вода піднімається на декілька сантиметрів.

Буває, з незрозумілих причин, вода відступає. Як зараз. Але сухою підлога не буває ніколи. Не рятують навіть декілька обігрівачів, якими жінка намагається сушити килими та помешкання.

Зої Федорівні 80 років, вона має інвалідність. Стояти на ногах може буквально декілька хвилин, в основному пересувається на візку. До того ж у неї цукровий діабет. У таких умовах бідує, але не здається. Шукає слюсарів, а їх приходило вже декілька. Ті сказали, що в опалювальній мережі та дощоприймачах проблеми немає. Допомоги попросила і у голови свого ОСББ.

Але проблема у квартирі пенсіонерки й після цього не зникла. В ОСББ пообіцяли, що її не кинуть напризволяще, та будуть і надалі з’ясовувати причину. Бо незрозуміла волога є лише в одній квартирі та в коридорі біля неї.

Від постійної підвищеної вологості пішла тріщинами стеля. А сама пенсіонерка до купи проблем зі здоров’ям придбала ще одну – нестерпні приступи кашлю.

Gorod.dp.ua на Facebook.


$  (27.11.21 10:41): Комментарий ниже, "Вано" - дело говорит!!! Відповісти | З цитатою
А ОСМД  (26.11.21 23:38): только сейчас будет заниматься проблемой? А бабуля наверняка исправно платит. Відповісти | З цитатою
Вано  (26.11.21 21:35): На 0:28 кабель из отверстия в стене идет. Вот такие отверстия нужно проверить все. По кабелю вода легко спускается в дом, и много не надо чтобы намочить пол.
У знакомого по интернет кабелю вода сбегала рядом с ПК, там где кабель делал изгиб, и образовывала на полу лужу.
Естественно в сырую дождливую погоду.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті