Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі пройшло технічне відкриття найбільшого в Україні центру Дія.Бізнес

У Кривому Розі пройшло технічне відкриття найбільшого в Україні центру Дія.Бізнес

26 листопада 2021 року в межах національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес відбулося технічне відкриття центру підтримки підприємців у Кривому Розі за адресою вул. Петра Калнишевського, 1а.

Це найбільший центр Дія.Бізнес в Україні — його площа 600 квадратних метрів. Після офіційного відкриття центру Дія.Бізнес у Кривому Розі в січні 2022 року, підприємці зможуть:

  • отримати безоплатні консультації від експертів за різними напрямками;
  • взяти участь у бізнес-подіях;
  • навчатися на короткотермінових та довготермінових освітніх програмах;
  • знайти інвесторів і партнерів;
  • познайомитися з іншими підприємцями;
  • протестувати продукт на спеціальній pop-up-локації тощо.

Наразі локація готова, а команда зібрана та проходить навчання.

«Вперше в історії України, за підтримки нашого Президента, держава трансформується на всіх рівнях. Вагоме місце у цьому займає діджиталізація. Тому на 2022 рік у бюджеті закладено на національну програму інформатизації – понад 717 млн. грн. Ми рухаємося вперед. Сьогодні в Україні надважливо побудувати повноцінну систему розвитку для підприємців мікро, малого та середнього бізнесу. Адже у цьому секторі здійснюють комерційну діяльність понад 6,9 млн. осіб. І багато наших земляків теж працює підприємцями», - зазначив ініціатор проєкту - Юрій Корявченков, народний депутат Верховної ради України IX скликання, Голова підкомітету з питань автомобільних доріг і дорожнього господарства.

Він додав, що працював над проєктом Дія.Бізнес в Кривому Розі та вдячний за допомогу в організації відкриття центру компанії «Рудомайн» та громадській організації «Консультаційний центр підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу».

Загалом до кінця 2021 року в Україні будуть працювати до 11 центрів Дія.Бізнес. Це простори, метою яких є підтримка місцевого малого та середнього бізнесу, надання їм безкоштовних консультацій за різними напрямами (переведення в онлайн, маркетинг, продажі, оподаткування, юридичні питання тощо). А також навчання різним навичкам для більш успішного ведення бізнесу. Це надає підприємцям можливість здійснювати обмін досвідом, встановлювати нові бізнес-зв’язки та контакти, шукати інвестиції для свого бізнесу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті