Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі встановили мультифункціональні спортивні майданчики

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині встановлюють мультифункціональні спортивні майданчики. Їх облаштовують державним та місцевим коштом. Там – турніки, бруси та лави для вправ. Кілька з них – у Дніпрі.

Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Ольга Горб.

«Прагнемо, щоб мешканці області змалечку долучалися до активного способу життя. Могли тренуватися просто поряд із домом. У містах та селах Дніпропетровщини облаштовуємо мультифункціональні спортивні майданчики», – сказала Ольга Горб.

Один з майданчиків облаштували у Дніпрі на вулиці Набережна Перемоги – у дворі багатоповерхівок. Там встановили різноманітні турніки та бруси. А ще лави для вправ, кільця для TRX.

«Такі майданчики – чудова популяризація здорового способу життя. На них є усе необхідне для тренувань. Чим більше буде таких локацій, тим більше людей займатимуться спортом», – сказав тренер з воркауту Владислав Ковальов.

Нові «знаряддя» вже встигли випробувати місцеві воркаут-спортсмени.

«Крутий майданчик. Коли я починав займатися воркаутом, таких не було. Дуже радий, що в країні розвивається спортивний напрямок, – сказав спортсмен Дмитро Довгій. – Турніки широкі, це дуже добре для динаміки елементів. Можна підтягуватися, віджиматися, робити різноманітні вправи».

Поряд встановили стенди з QR-кодами. За допомогою смартфону кожен може обрати програму собі по силам. Та потренуватися разом із зірками шоу-бізнесу, відомими спортсменами чи політиками.

«Людина, яка приходить на спортивний майданчик, має розуміти, як правильно та безпечно тренуватися. Які вправи робити. Завдання програми «Здорова Україна» – зробити так, аби на таких майданчиках могли тренуватися і діти, і дорослі. Новачки та професіонали», – розповів один з розробників програми, лідер міжнародного руху воркауту Денис Мінін.

Щодня приходить на майданчик дніпрянка Людмила Чуб разом з онуком.

«Дуже вдячна за такий прекрасний майданчик. Це ніби безкоштовний тренажерний зал. Тут можна розвивати силу, гнучкість, вправність, – поділилася місцева мешканка Людмила Чуб. – Чудове покриття, батьки можуть не хвилюватися, що дитина травмується. Усе продумане, є знаряддя для людей різного віку».

Нові мультифункціональні спортмайданчики – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (23.11.21 11:47): Лавок мало, алкашне местной не понравятся новые площадки и они их отвандалят (( Відповісти | З цитатою
А накуя  (23.11.21 00:38): онижедетям это нужно? Відповісти | З цитатою
опа  (22.11.21 15:33): а почему тут не митинговали что им тут бетона и асфальта накидали??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті