Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кабіна фури розчавила водія

Кабіна фури розчавила водія

20-го листопада о 16:50 до Служби порятунку «101» від співробітників Національної поліції надійшло повідомлення, про те що під час проведення ремонтних робіт вантажного автомобіля чоловіка затисло кабіною. Подія трапилась на вулиці Садова селища міського типу Софіївка Софіївської селищної територіальної громади Криворізького району.

По прибуттю до місця виклику співробітники Служби порятунку встановили, що під час проведення ремонтних робіт вантажного автомобіля «Daf XF 95.480» кабіною затисло чоловіка.

Фахівці ДСНС за допомогою обладнання та спеціальної техніки (підйомного крану) підняли кабіну автотранспорту та вилучили чоловіка без ознак життя, 1975 року народження.

Обставини події встановлюють співробітники поліції.

До надання допомоги було залучено 3 чоловіка особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті