Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі під час ліквідації пожежі в квартирі виявлено тіла двох людей

|«« «« »» »»|

14-го листопада о 06:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Абхазькій Соборного району міста Дніпро, з квартири йде дим.

За викликом одразу направлено чергові відділення 2-ої, 5-ої та 19-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині квартири розташованої на другому поверсі п’ятиповерхового будинку.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі всередині кімнати. Пошкоджено внутрішнє оздоблення стін квартири. Загальна площа пожежі склала 30 м.кв.

Під час ліквідації пожежі, рятувальниками було виявлено тіло чоловіка 1977 року народження та жінки (дані встановлюються).

Займання локалізовано о 06:48 та ліквідовано о 07:10.

До місця виклику залучено 11 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Важливо. Габаритний пожежний автомобіль не зміг заїхати у двір, адже на кадрах видно, деякі авто припарковані буквально на дорозі. Тому, втрачаючи час для оперативного ліквідування пожежі, вогнеборцям довелося прокладати магістральну лінію до під’їзду з палаючою квартирою.

Шановні автовласники Дніпра, не будьте байдужими. Залишаючи машину не на паркувальному місці, подумайте про те, що пожежники можуть просто не встигнути врятувати людину, а можливо і вас самих!

Gorod.dp.ua на Facebook.


да уж  (14.11.21 18:00): Из-за проводки стало сейчас много пожаров, кстати. Люди греются, чем могут и как умеют, ведь у многих батареи еле тёплые, а в квартире холодина.
Судя по тенденции, таких пожаров с жертвами будет становиться только больше. :(
Відповісти | З цитатою
Водитель  (14.11.21 10:45): "Уважаемые автовладельцы Днепра, не будьте безразличными." (с)
Попросите ув. Бориса Альбертыча ещё столбиков напихать - теперь и во дворы, и вообще все пешком ходить станут, а пожарные с огнетушителями на самокатах Болт будут ездить...
П.С. Городу реально не хватает стоянок/парковок и широких дорог, а строятся только новые торговые центры, вплотную к существующим дорогам...

Потому что кв.метры-это доллары...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті