Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Глобальне оновлення вперше за 40 років: на фініші ремонт нікопольської траси

Глобальне оновлення вперше за 40 років: на фініші ремонт нікопольської траси

У Дніпропетровській області фінішує ремонт траси на Нікополь. Вже з новим асфальтом останній відрізок дороги.

Нині там проходять роботи на узбіччі – встановлення знаків, облаштування водовідведення. Глобальне оновлення – вперше за чотири десятиліття. Об’єкт відвідав перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

«Цьогоріч в області проведена величезна робота у дорожній галузі. Відремонтовано майже 400 км автошляхів. Як місцевого, так і державного значення. Й розбудова інфраструктури триває», – зазначив Володимир Орлов.
Від додав, що тепер можна пишатися нікопольською трасою. Вже оновлене покриття на останній ділянці, протяжністю 14 км. «Дорожній одяг», завтовшки понад 30 см. Він тришаровий – знизу основа з щебенево-піщаної суміші, за нею вирівнюючий шар асфальтобетону, зверху – фінішний.

Нині підрядники встановлюють дорожні знаки. А ще облаштовують дві сучасні зупинки громадського транспорту. З лавами, тактильною плиткою для незрячих.

Дорожники продовжують укріплювати узбіччя, працювати над системою водовідведення.

«Якість дорожнього покриття і якість ремонтів вражає. Мені здається, що за 2020-2021 рік доріг відремонтовано стільки, скільки не ремонтувалося за останні 10-15 років», – вважає народний депутат України Денис Герман.
Нікопольська траса – державного значення. Її завершують приводити до ладу за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Останній капремонт нікопольської магістралі проводили у 1979 році. Старе дорожнє покриття вже давно вичерпало строк експлуатації. Тепер на усій протяжності траси – нове. Завершили укладати асфальт на останній 14-кілометровій ділянці», – розповів начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.
У розпал робіт на об’єкті цілодобово працювала сотня людей та понад 80 одиниць техніки.

«Я багато їжджу країною. Дороги стали краще. Зараз я не хвилююся, як доберусь в те чи інше місто. Обираю напрямок і все, їду по нормальним автошляхам», – сказав водій Олексій Гейко.
Загальна протяжність нікопольської траси – 56 км.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Владимир  (17.11.21 07:04): 5922 Відповісти | З цитатою
денис  (13.11.21 19:17): Фуры которые ездят разобьют эту дорого за 2-3 года Відповісти | З цитатою
BAAD  (12.11.21 21:20): Самый конченый участок, машину на новом покрытии телепает как сухой лист на ветру. Косолапая магистраль ничего делать не умеют. Відповісти | З цитатою
Порохоботенко  (12.11.21 21:10): При Порошенко все дороги строили тоже. Відповісти | З цитатою
Пользователь Google  (12.11.21 18:47): Сделали так сделали зачем об этом трубить во все трубы и звонить во все колокола? Подвиг совершили? Відповісти | З цитатою
Road 66  (12.11.21 13:58): Дорога 79-го года постройки продержалась лет, эдак 30-35. Интересно, сколько проживет после нынешних любителей откатов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті