Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі перевірили стихійну парковку на Набережній Перемоги

У Дніпрі перевірили стихійну парковку на Набережній Перемоги

До КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради надійшло повідомлення від мешканців, що за адресою вул. Набережна Перемоги, 62-А діє майданчик для паркування. Тут, за словами дніпрян, автівки паркуються на тротуарі та заважають руху пішоходів.

«Я мешкаю у цьому районі близько двох років. Звернувся зі скаргою, бо ця парковка заважає пішоходам, іноді страшно ходити, бо не знаєш, наїде на тебе автівка чи ні, хоча це тротуар! Деякі водії навіть по сходах їздять. Хочеться розібратися, наскільки це все тут законно», – розповів місцевий мешканець Віталій Васковський.
На цьому місці дійсно працювала легальна парковка, проте пів року тому з оператором, який користувався майданчиком, договір було розірвано. Ніні КП «Транспортна інфраструктура міста» не укладало жодних договорів на користування цим паркувальним майданчиком.

«Після того, як нам надійшла скарга від дніпрян, ми виїхали на перевірку. Бачимо, що парковка працює, тут стоять машини, проте всі потрібні для облаштування парковки знаки відсутні. Є лише дві будки для охорони, у яких зараз немає людей», – зазначив під час перевірки стихійної парковки начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради Андрій Осипов.
Співробітники КП «Транспортна інфраструктура міста» склали на місці припис та залишили його на будці для охорони. Особа, яка нині веде господарчу діяльність на цьому місці, повинна до 10 листопада надати до комунального підприємства договір користування паркувальним майданчиком. Якщо такого немає – укласти його та упорядкувати парковку, аби вона не заважала руху пішоходів.

Як додав Андрій Осипов, комунальне підприємство завжди реагує на подібні скарги дніпрян та перевіряє дозвільні документи на паркувальні майданчики у місті.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Цікаво... а тих недоумків що  (09.11.21 08:12): "паркуються на газонах-бордюрах-тротуарах" ШТРАФАНУЛИ? Відповісти | З цитатою
Аж смешно  (08.11.21 22:00): Некий Виталий Васковский живёт на Победе около двух лет, то есть, если он не бомж, то купил хату на Победе! Внимание вопрос: много ли людей имеющих возможность купить хату на Победе не имеют авто, или не собираются его иметь в принципе?
Вот тут некто Виталий Васковский и исчезает из истории горсовета, как пар над навозом. Навоз остаётся. И воняет дальше.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Проверка  (08.11.21 21:28): стихийной парковки показала что она стихийная. Нужно чтоб она была не стихийной. С табличками и прочими атрибутами. Виталий Васковский обеспокоен не законностью или тем что парковка в принципе сделана на линии тротуара. И машины не только там стоят но и по всей первой полосе на самой набережной. И вся эта история связана с ЖК Набережным. Построен по проекту с парковкой на тротуаре и по всем углам и щелям вокруг, куда влазит авто. Жилье строим а куда жильцам машины девать, непонятно. Відповісти | З цитатою
Житель  (08.11.21 18:35): Проголосовали ?теперь будет парковка филина с паркоматами . Відповісти | З цитатою
Sergasius  (08.11.21 17:44): Теперь будет законная парковка мешать ходить Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Макс  (08.11.21 14:44): Пффф а что так можно было?? Т.е если ты устроил незаконную парковку то к тебе пройдут и попросят вежливо заключите пожалуйста договор на ведение бизнеса если ещё не заключили?) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті