Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський ансамбль «Славутич» ​став лауреатом Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірского

|«« «« »» »»|

6-й Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Павла Вірского пройшов в Києві з 8 - 10 жовтня 2021 року. Академічний фольклорно-хореографічний ансамбль "Славутич" став лауреатом 1 го ступеню в номінації - професійні ансамблі пісні і танцю.

Національна хореографічна спілка України провели цей конкурс на самому високому рівні.

На розсуд журі були представлені три композиції:"На Жовті Води" постановка Народного артиста України Георгія Клокова, "Зеленеє жито" постановка Заслуженого артиста України Ю. Дузенко, "Заквітчана Петриківка" постановка Заслуженого робітника України Л. Луценко.,музика Ю. Кутєпова, В. Чорнокнижного. , слова Л. Сеповички. Це було - Свято танцю!

"Завдяки участі в фестивалі конкурсі колектив "Славутича" отримав неймовірний заряд енергетики. Ще більше хочеться танцювати, ставити нові постановки, здійснювати нові творчі проекти. Енергетика дійства зашкалювала!!! Пишаємося тим, що "Славутич" був високо оцінений вельмишановний журі на чолі з Героєм України, Народним артистом України, Лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка, академіком НАМУ, професором, Головою Національної хореографічної спілки України, Головою журі фестивалю - конкурсу Мирослав Михайловичем Вантухом", - розповідає Директор, Заслужений діяч мистецтв України Тетяна Соломка.

Перше місце серед професіоналів, це неймовірно висока нагорода!

"Пригадалися слова когось з великих митців: "Коли людина щаслива, вона танцює. А коли людина танцює, вона щаслива завжди". Тому ми всі щасливі люди, які радісно служать українському народному мистецтву, і самі є часткою цього мистецтва. Всім подальших успіхів та натхнення, здоров'я та сил працювати далі на славу УКРАЇНСЬКОГО ТАНЦЮВАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА!!!! " - наголошує Тетяна Соломка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті