Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Опалювальний сезон у Дніпрі: тарифи, заборгованість, економія

Опалювальний сезон у Дніпрі: тарифи, заборгованість, економія

У Дніпрі опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура повітря не перевищуватиме 8 градусів тепла протягом трьох днів.

Про це під час прямої телефонної лінії 6 жовтня повідомили керівники комунальних теплопостачальних підприємств міста.

За словами директора КП «Теплоенерго» Андрія Клименка, підприємство цілком готове до опалювального сезону. Усі паспорти готовності підписані.

«У рамках відповідної підготовки капітально відремонтовано 30 котлів, улаштовано понад 40 енергоощадних насосів, замінено близько 60 км теплових мереж, відновлена теплова ізоляція на 40 км теплових мереж. Загалом за останні роки величезний обсяг робіт зроблено з модернізації обладнання. Це дозволяє не лише економити до 30 % енергоресурсів, а й подавати якісний теплоносій нашим абонентам», – підкреслив Андрій Клименко.

Директор «Теплоенерго» також нагадав, що завдяки підписаному у Києві меморандуму тарифи для населення цього опалювального сезону не підвищуватимуть:

«Президент України Володимир Зеленський, керівництво НАК «Нафтогаз», очільники українських міст, зокрема і міський голова Дніпра Борис Філатов, доклали усіх зусиль для вирішення цього важливого питання. Тож тариф для населення залишається незмінним – 1741,32 грн/Гкал».

А директорка КП «Коменергосервіс» Ольга Конельська зазначила:

«По підприємству теж вже цілковита готовність до опалювального сезону. Провели різні заміни, закінчили ревізію запірної арматури, гідравлічні випробування. Тариф для населення – 1427,75 грн/Гкал».

Керівники теплопостачальних підприємств закликали дніпрян розрахуватися з боргами і більше їх не накопичувати. Також запропонували укладати договори на реструктуризацію заборгованості. Наразі дніпряни завинили КП «Теплоенерго» близько 900 млн грн, КП «Коменергосервіс» – майже 88 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А  (07.10.21 10:21): В кривом роге вилкул послал культурно вежливо Киев насчёт повышение тарифов на тепло!
Я их вилкулов терпеть не могу!
Но насчёт его слов о повышении тарифов на тепло уважаю!
Молодец!!!
Правда предыдущий мэр был за народ !
Пример бесплатный проезд в городском коммунальном транспорте для всех!
А наш?
Что?
Или сравнивать не стоит?
Наверное Кривой Рог богаче чем Днепр вот потому и бесплатный проезд???!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Митяй  (07.10.21 09:25): Но это ведь речь только о теплоснабжении в коммунальной собственности. А ведь сейчас городские власти практикуют сдачу котельных коммерческим компаниям на которые норма о стоимости газа по 7,42 не распространяется. Они обязаны покупать газ для на бирже по дико взлетевшим ценам. Можно только представить каким будет тариф и сколько квартир потом будет отобрано благодаря принятым "слугами" законам. Відповісти | З цитатою
Житель  (06.10.21 22:37): Каждый год этот "тепловик" снижает энергоносители на 30% .,... Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (06.10.21 21:00): Не надо призывать, надо подавать иски в суд.
А не ждать пока пройдет 3 года, чтобы истек срок исковой давности.
Відповісти | З цитатою
)))  (06.10.21 20:11): И опять враньё! Мало того, что стоимость тепла подняли, хотя и не на много, так ещё и субсидии поснимали. Посчитали, что семьи, у которых в банке лежит 3500 долларов США (100 000 грн), уже богачи и в помощи не нуждаются. Что такое 3500 долларов - это среднемесячная зарплата у западных странах. Зеленский обещал учителям по 4000 долларов в месяц.
Теперь у людей выход: либо платить по счетам и остаться без последнего резерва на лечение и похороны, либо израсходовать их и надеяться, что без лечения их похоронят в скотомогильнике.
Кстати, воровать газ тепловикам становится безумно выгодно - списать по 7 грн за куб и продать по 38 грн. Гешефт оглушительный, поэтому батареи в домах и квартирах будут холодными, но платежи за отопления будут сдирать безжалостно!
Відповісти | З цитатою
Писаржевского, 8  (06.10.21 19:45): Управляющая компания " К.О.Д." принимает заявку от жильцов дома по вопросу разорванных !!! Труб отопления и спрашивает: а что вы предполагаете мы должны сделать ? Дом на 70 квартир, задолженностей по квартплате по дому нет !!! Відповісти | З цитатою
Не держите нас за дураков  (06.10.21 17:14): В прошлый отопительный сезон тариф был 1579,51. Так вы уже повысили до 1741,32 грн/Гкал». Это называется неизменным? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті