Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На День міста на головній сцені Дніпра запалювали DOROFEEVA, «DAGAMBA» та «БеZ Обмежень»

|«« «« »» »»|

11 вересня Дніпро відзначає День міста. Цього року святкування повернулося до більш звичного формату: традиційних виступів хедлайнерів на Фестивальному причалі.

Тут, на головній сцені, музична програма розпочалася виступом DJ Tapolsky. Привітати дніпрян із Днем міста приїхала й відома українська співачка DOROFEEVA.

«З днем народження, Дніпро! Дуже приємно, як ви нас сьогодні зустрічаєте! Зі святом, дніпряни!» – сказала співачка під час виступу.
Були на святкуванні і гості з інших міст.

«Приїхала на свято до Дніпра з Кам’янського разом із друзями: ми два автобуси заповнили! Ми щороку приїжджаємо на День міста до вас. Давно слухаю DOROFEEVA, дуже рада, що сьогодні змогла почути її наживо. Взагалі у Дніпрі сьогодні багато цікавих заходів. Клас!» – поділилася враженнями від концерту на Фестивальному причалі пані Юлія.
Водночас в акваторії Дніпра в районі Фестивального причалу відбулося водне шоу (регата). У ньому взяли участь понад сотню дніпровських гребців. Також для глядачів підготували видовищне шоу на сап-бордах.

Далі запалював на головній сцені хедлайнер європейських фестивалів, лауреат премії «Греммі» гурт «DAGAMBA» (Латвія).

«Щороку підготовка до Дня міста у Дніпрі на дуже високому рівні. Цей рік не став винятком. Дуже подобається концерт, така крута енергетика та виконавці!» – каже дніпрянин Олег.
Разом із Олегом на Фестивальний причал прийшла пані Марія:
«Ми побачили, що тут виступатиме DOROFEEVA. Прийшли на Фестивальний причал і вирішили послухати й інші гурти. Дуже крутий концерт!».
Наступним на сцену вийшов гурт «БеZ Обмежень» – лідер рок-культури в Україні.

Завершуватиме цього дня концертну програму на Фестивальному причалі відомий диджей з Франції Joachim Garraud, який вже втретє відвідує Дніпро. Цього разу він підготував феєричне шоу спеціально до Дня міста.

Свято на набережній закінчиться грандіозним шоу вогню, світла та лазерів, а також буде найбільша постіндустріальна світло-лазерна артінсталяція «Dnipro Light Flowers», до якої цього разу буде залучено вже п’ять труб. Шоу розпочнеться о 22:15.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бендер Задунайский  (13.09.21 08:55): На последней фотке чепушила конечно зачОтный)) Відповісти | З цитатою
Фото 16  (12.09.21 16:34): Зачетное, хор момент.
Правда, напомнило горгону из старых фильмов.
Відповісти | З цитатою
Заурбек  (12.09.21 08:32): Пугачеву почему не позвали? Відповісти | З цитатою
Когда уже  (12.09.21 07:59): Дорофеевой оформят Днепровскую прописку ?!Сколько можно ей мотаться туда-сюда ? Відповісти | З цитатою
А ведь  (12.09.21 03:46): раньше Шевчук приезжал Відповісти | З цитатою
чё-то как-то...  (12.09.21 00:39): На последней фотке - колоритный представитель контингента таких исполнителей среди людей постарше. :) А так - на фотках сплошь девахи-подростки с мамочками, что очень показательно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті