Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 250 слухачів проєкту «Університет третього віку» взяли участь у святковому виступі до Дня Незалежності України

|«« «« »» »»|

У Дніпрі на Фестивальному причалі відбувся показовий виступ слухачів Університету третього віку, присвячений Дню Незалежності України. Понад 250 учасників проєкту продемонстрували досягнення у найпопулярніших, серед людей поважного віку, спортивних напрямах: фітнес-програма, китайська гімнастика плейстик і скандинавська ходьба.

«Цей виступ не лише зібрав учасників проєкту «Університет третього віку», захід є презентацією для 17 регіонів України, представники яких з’їхалися сюди у Дніпро, щоб дізнатися більше про розвиток активних видів спорту серед людей поважного віку. Цими днями наше місто є центром обміну досвідом щодо реалізації подібних проєктів. Ідея живе, розвивається, а в УТВ збільшується кількість напрямів і слухачів», – зазначив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Зі свого боку спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення згаданого департаменту Вікторія Дерець додала:

«Наш проєкт є вкрай важливим для людей поважного віку, адже це дозволяє їм ось так виходити на площі міста та виступати, а ще тренуватись, рухатись, танцювати, навчатися, опановувати нові дисципліни та й загалом радіти життю. Ми щасливі, що до нас приєднується все більше людей. Наразі в Університеті третього віку налічується 13 тисяч слухачів, і набір триває».

Учасниця виступу Тетяна Синенко каже, що їй дуже подобається знову бути студенткою.

«Я вже 4 роки поспіль є слухачкою університету, регулярно відвідую лекції з психології, комп’ютерної грамотності, а також зі здорового способу життя. Сьогодні ми виступаємо, демонструємо достатньо жвавий спортивний танець і водночас представляємо наше рідне місто Дніпро. Така активність заряджає енергією та допомагає усім нам долати будь-які складнощі по життю».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (23.08.21 09:28): Живут в нищете (по цивилизованным меркам), но радуются "независимости". Відповісти | З цитатою
Маразматики  (22.08.21 23:52): собрались. Відповісти | З цитатою
губатая  (22.08.21 22:36): Какой ужас! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті