Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На аеродромі в Майському тиждень репетирують «небесний гопак»

На аеродромі в Майському тиждень репетирують «небесний гопак»

Майже тиждень в с. Майське (аеродром) триває цикл репетицій унікального показового виступу з нагоди 30-річчя України – «Український ГОПАК - на ЗЕМЛІ та в НЕБІ».

В ході репетицій парашутисти з різних куточків країни відпрацьовують комбінації фігур цифри «30» та «Серце» на землі та у повітрі. Також за 20 стрибків мають опанувати танець – «небесний гопак». Основна задача — бути в повітрі на одному рівні та падати з однаковою швидкістю, адже команда дуже різнопланова як за вагою, так і за віком. Наймолодшому учаснику 15 років. Загалом у команді проекту задіяно 150 чоловік. Попередньо всі репетиції відбуваються на землі.

Фінальний показовий виступ заплановано на 21.08.2021 з 11:00 до 12:00 у с. Майське під час загальноміського та обласного свята м. Дніпра та Дніпропетровської області до Дня Незалежності України під назвою «ВІЛЬНЕ НЕБО», за участю народної артистки України Руслани та виконавця Ivan NAVI.

За задумом, під час приземлення парашутисти буксируватимуть великий державний прапор України та прапор із айдентикою Дніпропетровскої області. Після прапор України діти-танцюристи та парашутисти разом пронесуть злітною смугою та піднімуть на флагшток. Після виступу відбудеться повітряне шоу літаків з димами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепропетровский патриот  (21.08.21 15:18): Задрали со своими гопаками, мамаями и прочей шараварщиной. Хватит cpaть в мозги людям! Відповісти | З цитатою
Микки  (19.08.21 16:25): Жаль будет, если погода внесёт свои коррективы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті