Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Облдержадміністрація надасть кошти для реконструкції парку Глоби

Облдержадміністрація надасть кошти для реконструкції парку Глоби

У Дніпрі створюють комфортний міський простір, що враховує потреби кожного, хто тут живе.

Зокрема, це стосується рекреаційних зон. За п’ять років капітальну реконструкцію із застосуванням сучасних урбаністичних рішень провели для парків Прибережний, Зелений гай та Писаржевського. Утім, місто має багатолітню проблему з двома центральними парками – Шевченка та Глоби. Крім того, що вони є пам’ятками садово-паркового мистецтва загальнонаціонального та регіонального рівнів, їхнє повне оновлення вимагає великих ресурсів.

«Ми вдячні обласній державній адміністрації, Валентину Резніченку (голова Дніпропетровської облдержадміністрації, —ред.), за те, що вони обіцяють виділити відповідні кошти на капітальну реконструкцію парку Глоби», — сказав Борис Філатов під час своєї репліки на виступ президента на Конгресі місцевих та регіональних влад 8 червня.
Мер Дніпра додав: на прикладі центральних парків очевидно, що навіть такий багатий та потужний мегаполіс, як Дніпро, не зможе самостійно дати лад всім рекреаційним зонам, адже їх у міста майже три десятки.

Зі свого боку Президент Володимир Зеленський зауважив, що мав можливість вивчити всі деталі, пов‘язані з парком, під час переїздів у робочій подорожі Дніпропетровщиною.

«Я згоден, що повинна бути спільна фінансова модель. Держава, місто, область — усі разом. Це буде справедливіше і якісніше», — сказав Володимир Зеленський.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитрий  (10.06.21 11:59): НАХЕР НАМ ТАКОЙ МЭР ГОРОДА НУЖЕН , ЕСЛИ ТАК ОТМЫВАЮТ НАГЛО ДЕНЬГИ ПОД ЛЮБЫМ ПОВОДОМ !!! Відповісти | З цитатою
местный  (09.06.21 11:03): Отжешь звездун!
Зачем было начинать с Зеленого гая и Писаржевского? Чтобы закрыть глаза на полное разрушение парка Глобы и Шевченко? А не получилось и не получится!
Денешек опять просят? Может хватит уже набивать карманы и сказки рассказывать?
Почему Харьков своими силами + кредитные деньги смог сделать парки куда приезжают со всей Украины, а то что отремонтировал борюсик только местные жители приходят и то не в восторге?
Мне от дома до Зеленого гая больше 10 км. Был один раз, и больше не поеду. Не стоит поездка того что там сделали.
Відповісти | З цитатою
Поняковский  (09.06.21 09:01): Пилите Шура пилите ... Відповісти | З цитатою
Вадим  (09.06.21 08:47): Зелёный Гай, это уже не парк, а зона частного предпринимателя. В парке нет ничего для отдыха детей. Там есть беседки для поседелок по цене 1200, каток лишь зимой, тюбинг снесли, Дино-парк можно было и дешевле сделать, смотреть на статуи по 300 гривен, как то скучно детям, батуты только летом, больше ничего нет в этом парке. Сейчас строят пинбол клуб, там где люди хоть иногда приходили на природе отдохнуть и пожарить шашлыки. Парк Писаржевского до сих пор не достроили, игровую площадку там снесли, снова детей обделили. Раньше хоть ларёк с водой был и батуты, сейчас там лишь бетон и туалет! Всё для людей! Відповісти | З цитатою
Шаолинь  (09.06.21 06:48): Парк Шевченко, если с центрального входа пойти вправо, там дикий лес. Это кошмар в центре города. Глобы просто кошмар, а не парк. В центральных парках гулять страшно. Попытались сделать набережную победы, проекты были одни, реалищованно другое и то не до конца. И это реальный показатель любви мера к городу и его жителям. Відповісти | З цитатою
SportsMan  (08.06.21 22:53): мда...парки...Глоба весь убитый стоит,но рядом с театром /напротив служебного входа/ идет стройка...а в парке Шевченко за 20 лет сколько раз перепродается "Маяк"???и это в государственном,общего пользования парке...супер...как всегда...Успехов !!! Відповісти | З цитатою
Ярик  (08.06.21 22:13): И вместо разливов Днепра, со смотровой площадки памятника Славы будем заглядывать в окна Бартоломео. Интересно как Кличко не додумался застроить перед аркой дружбы народов в Киеве. До Филатова ему далеко. Відповісти | З цитатою
Енот  (08.06.21 21:04): И вместо площади Вучетича и зелёной зоны на Победе строят 20+ этажный дом. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті