Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
10:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У рамках акції #Дніпро_квітучий на території кінноспортивної школи висадили сотню лип

|«« «« »» »»|

26 квітня на території спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту висадили 100 молодих лип. Таким чином працівники, тренери та вихованці долучилися до акції #Дніпро_квітучий, яку ініціював міський голова Борис Філатов.

Висаджувати дерева на території ДЮСШ допоміг начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

«В акції #Дніпро_квітучий візьмуть участь 8 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які мають територію для такого озеленення. Загалом плануємо висадити близько 200 дерев. Сьогодні вже посадили 100, інші з’являться на територіях навчальних закладів протягом тижня», – сказав Олександр Осипов.

Озброєний лопатою, до справи узявся директор СДЮСШ з кінного спорту Віктор Коновалов:

«Наше місто мусить бути прекрасним, і ми особисто беремо участь у цьому процесі. Ми обрали липи, адже вони гарно квітнуть і мають дуже приємний аромат. Їх висадили на території, де вже є застарілі дерева, щоб оновити її та більше озеленити».

Зі свого боку тренерка-викладачка СДЮСШ з кінного спорту Ганна Кравченко додала:

«Ми залюбки беремо участь у цій акції. Передусім тому, що хочемо, щоб територія нашої школи була гарною та зеленою. До того ж це місце відкрите для прогулянок, і озеленення принесе задоволення не тільки нам, а й тим, хто тут відпочиває».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (26.04.21 21:56): Мы радуемся каждому дереву. Раньше это было обыденность, норма. А теперь радуемся любой мелочи. Грустно. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (26.04.21 21:53): Посадите, пожалуйста, липы на ж/М Солнечном. При съезде на Солнечный. Лучше высадить березовую рощу. Но липы тоже хорошо. Липы будут хороши возлеА т б. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті