Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщини демонтовано 3 нелегальні газові АЗС

На Дніпропетровщини демонтовано  3  нелегальні газові АЗС

Податковою міліцією Дніпропетровської області продовжується робота у складі Міжвідомчої регіональної робочої групи з протидії нелегальному обігу пального та ліквідації нелегальних місць роздрібної торгівлі нафтопродуктами та скрапленим газом на АЗС, на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 11.03.2021 р. щодо протидії незаконному обігу пального та з метою боротьби із нелегальним обігом фальсифікованих, незаконно виготовлених нафтопродуктів.

Слід зазначити, що власники АЗС (ГАЗС) заздалегідь попереджалися, у т.ч. через засоби масової інформації, про додержання вимог законодавства щодо реалізації підакцизних товарів, необхідність наявності дозвільних документів, відповідних ліцензій. У разі порушення вказаних вимог та відсутності добровільного припинення незаконної господарської діяльності – примусовий демонтаж АЗС (ГАЗС) відповідними правоохоронними органами.

Нещодавно податковою міліцією спільно з учасниками Міжвідомчої регіональної робочої групи з протидії нелегальному обігу пального та ліквідації нелегальних місць роздрібної торгівлі нафтопродуктами та скрапленим газом на АЗС було проведено комплекс заходів з перевірки діяльності ряду АЗС (ГАЗС) за фактами протиправної реалізації ними підакцизних товарів без відповідних ліцензій.

15 та 16 квітня 2021 року на підставі ухвал суду було проведено 3 огляди, в результаті яких виявлено та демонтовано обладнання нелегально розміщених АЗС (ГАЗС) – однієї - у м. Павлограді та двох – у м. Підгороднєму.

Демонтаж АЗС (ГАЗС) проводився за участю представників органів місцевого самоврядування, Державної служби з надзвичайних ситуацій, СБУ, Нацполіції, прокуратури, тощо.

Слід зазначити, що питання незаконного обігу підакцизних товарів перебуває на постійному контролі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області.

Повідомляти про роботу незаконних заправок та факти нелегальної торгівлі пальним можна за номером «гарячої лінії» чергової частини податкової міліції, що працює у цілодобовому режимі, за тел. (067) 682 33 64.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (22.04.21 11:04): Причем на этих заправках есть переходники для заправки баллонов, а на законных только пистолетный способ для автомобилей. Все для людей! Відповісти | З цитатою
1  (21.04.21 13:15): А незаконные заправки возле нового моста с обоих концов будут демонтировать? Відповісти | З цитатою
$  (21.04.21 13:12): Нужны адреса этих заправок!
Люди будут знать где дешевле заправляться.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті