Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
01:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

40 поліцейських Дніпропетровщини змагалися у легкій атлетиці

40 поліцейських Дніпропетровщини змагалися у  легкій атлетиці

У командному складі І місце посіли поліцейські управління патрульної поліції, другими стала команда полку поліції «Дніпро-1» та ІІ місце виборола команда управління КОРД.

Чемпіонат Головного управління Національної поліції з легкоатлетичного кросу відбувся 2 квітня на базі спорткомплексу «Олімпійські резерви» у м. Дніпро. Загалом у змаганнях взяли участь 8 команд, а це понад 40 поліцейських з управлінь, територіальних підрозділів та спецпідрозділів поліції. Учасники змагалися у подоланні дистанції 1 000 м, 3 000 м та 5 000 м. В особистій першості на дистанції 1 000 м перемогли Ольга Голощапова та Андрій Хорошилов, 3 000 м – Микола Шулик, 5 000 м – Святослав Цветков.

За результатами змагань поліцейські були нагороджені кубками, медалями і почесними грамотами. З переможців буде сформована збірна команда ГУНП в Дніпропетровській області, яка візьме участь у змаганнях серед поліцейських всієї України.





Gorod.dp.ua на Facebook.


коля  (03.04.21 19:20): Вообще-то кросс проводится на пересеченной местности, а не на легкоатлетической дорожке. Відповісти | З цитатою
Зулейка филатовская  (03.04.21 19:09): заставила. Відповісти | З цитатою
VіtEk  (03.04.21 17:28): Прочитал «соревновались в е6ле», видимо очки покупать надо. А лучше бы чпокали друг дружку, чем на дорогу выезжали. Кстати почему у них примусы не заканчиваются? Считали сколько их было разбито, ну еще чуть-чуть и закончатся и йyx, облом. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті