Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мерія Дніпра долучилась до міжнародної акції «Година Землі – 2021»

|«« «« »» »»|

27 березня Дніпро долучився до міжнародної акції «Година Землі – 2021». Мета заходу – привернути увагу громадськості до екологічних проблем на планеті і закликати вимкнути електрику на годину.

До акції у Дніпрі приєдналися 16 закладів, підприємств, установ, у яких на 60 хвилин, з 20:30 до 21:30, вимкнули електрику. Серед учасників – низка будівель позашкільних закладів, деякі локації заводу «Інтерпайп НТЗ», Університет митної справи та фінансів, Дніпровський університет ім. Альфреда Нобеля, а також мерія Дніпра.

«Така акція проводиться у Дніпрі вже другий рік поспіль і з вдвічі більшою кількістю учасників, які офіційно приєдналися. Захід передусім покликаний привернуту увагу людей щодо надмірного споживання електроенергії. Мерія теж долучилася до міжнародної акції. Окрім того, міськсвітлівці вимкнули зовнішнє освітлення навпроти міської ради, на ділянці проспекту від вул. Фабра до Воскресенської», – підкреслив начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

Вимкнути світло на годину дніпрянам запропонували представники Молодіжної ради Дніпра.

«Символічним вимкненням світла на годину хотіли б, щоб усі відчули цю єдність, усвідомлення, згадали, що людина в масштабах всесвіту – лише маленька частинка, але від кожного з нас залежить наше майбутнє і майбутнє наступних поколінь. Вдячні нашим партнерам, які приєдналися. Сподіваємося, що з кожним роком до такої акції у Дніпрі долучатиметься ще більша кількість установ, підприємств, а також небайдужі містяни, які у своїх оселях теж вимкнуть світло», – додав голова Молодіжної ради Дніпра Рафаель Кіжнер.
На Youtube-каналі Молодіжної ради Дніпра можна подивитися, як «Година Землі – 2021» проводилась у місті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Измученый нарзаном  (29.03.21 09:42): Ах вот оно что, вот почему не было света 5 часов!! Я думал это ремонты наконец идут и напряжение приводят в соответствие с нормой, а это был час Земли. Теперь я горд за нашу мэрию. Відповісти | З цитатою
Гость  (28.03.21 17:59): Опять соврамши. Відповісти | З цитатою
:)  (28.03.21 13:35): Акция была вчера, а я о ней узнаю сегодня. Відповісти | З цитатою
Очевидец  (28.03.21 12:46): Присоединяться международным акциям научились. А как насчёт того, чтобы в родном городе навести порядок и организовать, в частности, такую мелочь, как нормальное водоснабжение Северного. Слабо ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (28.03.21 12:33): Привлекать внимание к экоголигической ситуации нужно в роддомах и на заводах вроде эппл. В первых делают главных виновников проблем, во вторых - перерабатывают ресурсы в не ремонтопригодные одноразовые вещи т.е. в отходы . Особая сноска для любителей айгоршков и пр. - яблоневая компания тут лишь как пример т.к. у них наиболее выражено стремление гробить ресурсы без смысла и обманом втюхивать хомячкам, радостно хрустящим костями будущих поколений Відповісти | З цитатою
Остаточне прощавай №48  (28.03.21 10:51): Генерация никуда не девается, только дополнительная нагрузка на изношенные электросети. ДБ© Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті